Battlefield 1 dobio ostatak Turning Tides mapa i kompletnu preradu oružja

Ovo je patch koji bi trebao bitno poboljšati napucavanje.

Napisao  Srijeda, 31 Siječanj 2018

Battlefield 1 je jučer dobio drugi dio Turning Tides DLC-a pod nazivom North Sea koji nam donosi dvije nove mape i hrpu novih dodataka. Tu je nova royal marines britanska fakcija i novi C - class airship. Od novih mapa imamo Heligoland Bight i Zeebrugge.

Zeebrugge mapa nudi niz različitih vrsta borbi i priliku za close quarters napucavanje, a Heligoland Bight je prava mapa koja je dizajnirana primarno za pomorsku borbu. Oružja smo već dobili u prvoj polovici DLC-a, a sve ovo je zasad dostupno samo Premium vlasnicima dok će ostalima biti dostupno kao samostalni DLC kad istekne Premium ekskluzivnost.

Pored novog sadržaja dobili smo i zakrpu koja će svima bitno promjeniti igru. Radi se o dugoočekivanom patchu koji donosi kompletnu promjenu svih oružja kako bi se smanjio Time to kill. DICE je na službenoj stranici objavio detalje za oružja, kao i popis svih promjena u patchu. Battlefield 1 će dobiti Apocalypse DLC idući mjesec što znači da završava DLC podrška za ovaj naslov, pa ubrzo nakon toga možemo očekivati i službeno predstavljanje nove Battlefield igre.

Nenad_87
2018 Sij 31 08:48:47 PM
Je li netko probao ? Dojmovi ? Ima li razlike ?
19Marksman89
2018 Velj 01 02:42:35 PM
Ja nisam primjetio nista.A nisam nikad ni imao problema sa pucanjem.Vecinom sam medic i za ubit neprijatelja treba mi 3-4 metka.
viper89
2018 Velj 01 02:56:27 PM
Quote:

Ja nisam primjetio nista.A nisam nikad ni imao problema sa pucanjem.Vecinom sam medic i za ubit neprijatelja treba mi 3-4 metka.
medic i recon imaju najmanje promjena kao, treba probat smge i lmge najvise, poanta je kao da se smanji TTK
Ulogiraj se da bi komentirao.