• PC
  • PS4
  • XONE

Far Cry 5

DATUM IZLASKA: 27.3.2018.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft

ŽANR: Akcijska avantura, pucačina

Kada vidite što nudi season pass za Far Cry 5, zapitat ćete se na čemu je Ubisoft

Na čemu god da jesu, možemo li i mi dobiti malo toga?.

Napisao  Petak, 02 Veljača 2018

Za nepuna 2 mjeseca izlazi dugoočekivani nastavak Far Cry serijala pod nazivom, logično, Far Cry 5. Točnije 27.3., a Ubisoft je najavio krajnje lud i čudan season pass u obliku 3 DLC-a u kojima će se radnja kretati na područjima za koje uopće ne biste očekivali da će se pojaviti s obzirom da se Far Cry 5 događa u Montani u SAD-u.

FC5_season_pass.png

Prvi DLC će nas odvesti u Vietnam u borbu protiv Viet Conga. Drugi će imati zombije te će sve izgledati kao film B kategorije iz sredine prošlog stoljeća dok će zadnji DLC biti smješten ni manje ni više nego na Marsu. Tamo ćemo se boriti protiv izvanzemaljaca. Kad je bal, nek' je maskenbal!

Ali to nije sve! Season pass će uza sve to sadržavati i digitalnu kopiju svima najdražeg nastavka Far Cry 3. Čini se da je vrijeme za redefiniranje ludila s Vaasom.

Za kraj evo i novi foršpan da se još malo nahajpate na igru:

War
2018 Velj 02 07:24:38 PM
Nisam imao skoro ništa interesa za FC5, ali me ovaj season pass zaintrigirao. Zombiji, Hearth of Darkness, Starship Troopers? Drago mi je da se vraćaju DLC-ovima u stilu Blood Dragona.

Ni port FC3 nije za odbaciti.
SkyR3xX
2018 Velj 02 07:30:18 PM
Uhh, jel se može nekako samo kupiti ova ekspanzija s vijetnamskim ratom  :D

Baš mi je dobar taj setting, nadam se da BF ide u te vode ove godine. Bacanje bombi iz F-4 bi bilo lijepo  :D
Zero
2018 Velj 02 07:44:41 PM
Quote:

Drago mi je da se vraćaju DLC-ovima u stilu Blood Dragona.


Nisam baš uvjeren da radikalno drugačije okruženje u DLC-ima znači da će kvalitetom biti na razini odvojene ekspanzije kakav je bio Blood Dragon (koji usput rečeno čak i danas drži cijenu od 15 eura, iako se na PC-u dijelio i besplatno). Ako budu, za svaku pohvalu onda, kao i uvrštavanje remastera FC3. Gotovo da bih rekao da vrijedi tih 30 dodatnih eura uz osnovnu igru.: p
Icek™
2018 Velj 02 07:57:30 PM
Blood Dragon mi je je jedna od najzabavnijih i najsmješnijih igara u proteklih 5-6 godina. Davno se nisam toliko za bavio kao sa tom igrom. Stoga se najtoplije nadam da će DLCovi biti u tom štihu.
Ulogiraj se da bi komentirao.