Nema zime za single-player igre kod Square Enixa

Ovo je kompanija koja voli sve platforme, pa čak i mobitele..

Napisao  Nedjelja, 04 Veljača 2018

U jednom intervjuu za GameCentral, glavni čovjek i predsjednik Square Enixa, Yosuka Matsuda, je izjavio kako će kompanija nastaviti ulagati resurse i vrijeme u izradu single-player igara na gotovo svim glavnim platformama današnjice.

Rekao je kako će sigurno raditi na dodatnim single-player naslovima, te kako je postojeće stanje tržišta obogaćeno dodatnim platformama koje pružaju još više mogućnosti distribucije širokom broju igrača.

Posebno je istaknuo mobitele na kojima im se, osim free-to-play igara, pruža mogućnost izrade pravih single-player naslova, reizdanja starijih naslova, te izrada potpuno novih igara koje će privući ovu specifičnu skupinu igrača. Dotaknuo se i Nintendo Switcha, za kojeg kaže kako je to jedna odlična platforma koja u kombinaciji sa ostatkom pruža pregršt mogućnosti za nastavak razvoja raznih igara.

Što se tiče današnjih lootboxeva, Matsuda ističe kako oni ne bi trebali stajati na putu igračevom iskustvu igranja ili umanjiti to iskustvo na neki način. Ističe kako je stvarno potrebno dobro promisliti što takav sadržaj u konačnici donosi ukupnom iskustvu igranja i kako se takav sadržaj uklapa u dizajn igre.

WooddieBone
2018 Velj 04 01:22:49 PM
Konačno se taj problem ističe i ljudi spominju nas singleplayer gamere.

Predugo nas se ignorira.
Ne da nema igara nego au u drugom planu.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1