• PS4
  • XONE

Red Dead Redemption 2

DATUM IZLASKA: 26.10.2018.

IZDAVAČ: Rockstar

DEVELOPER: Rockstar

ŽANR: Western akcijska avantura

Rockstarova sljedeća igra bit će Red Dead nastavak

Tako barem tvrdi Danny Ross, Rocsktarov zaposlenik.

Napisao  Ponedjeljak, 30 Studeni 2015

OK, priznajemo, toliko smo već očajni za bilo kakvom informacijom o Rockstarovom novom Red Dead nastavku, da smo spremni ozbiljno uzeti u obzir i ovakve izjave.

Danny Ross, Rockstarov zaposlenik, na Redditu je neobavezno odgovarao na pitanja čitatelja. Na pitanje koji je sljedeći Rockstarov projekt, na sebi svojstven način odgovorio je "Really? Dumbass. Really? Two." Primijetili ste početna slova riječi koje je koristio, a tvore RDR2! Danny je radio (nije poznato radi li i dalje) skupa s popularnim Lazlowom iz Grand Theft Auto serijala, a producirali su soundtrack i radio stanice.

Zadnja Red Dead igra izašla je prije više od pet godina, a na Metacriticu i dalje drži prosjek ocjena od visokih 95! Podsjećamo, igra je izašla samo na PS3 i Xbox 360 konzole, a dugo je među PC igračima tinjala nada da će izaći i na PC. Međutim to se nije dogodilo punih 5 godina, pa se javnost ipak polako počela okretati i fokusirati na glasine o novom nastavku. Povijest nas je naučila da gdje ima vatre, ima i dima, stoga se nadamo konkretnijim informacijama u skoroj budućnosti.

ZoNTrA
2015 Stu 30 04:16:51 PM
Ne bih se uopce zalio!
Chono7
2015 Stu 30 09:39:23 PM
Sad će nada tinjati za RDR2 ako ga zaista bude :)
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1