• PC
  • PS4
  • XONE
  • Switch

FIFA 18

DATUM IZLASKA: 28.9.2017.

IZDAVAČ: Electronic Arts

DEVELOPER: EA Canada

ŽANR: Nogometna simulacija

Izgleda da ni za ovo Svjetsko prvenstvo u nogometu nećemo dobiti posebnu igru; stiže DLC za FIFA-u 18

Još jedno Svjetsko prvenstvo, još jedan DLC. Tuga.

Napisao  Utorak, 06 Veljača 2018

Neke od najboljih FIFA igara, meni osobno, bile su posebne verzije razvijane za svjetska i europska nogometna prvenstva. FIFA World Cup 2010 igra bila je posebno dobra, u ono vrijeme je nudila balansiraniji i zabavniji gameplay od regularne FIFA igre, pa se još i danas po forumu da pročitati mišljenja FFA forumaša kako se radi o najboljoj nogometnoj igri dosad.

Nažalost, to je bila i posljednja tematska FIFA igra, jer već 2014. godine za Svjetsko prvenstvo u Brazilu Electronic Arts odlučio je izbaciti samo DLC za FIFA-u 14, koji je, nažalost, svoj fokus imao na Ultimate Teamu. Da, bila je tu i posebna igra za Svjetsko nogometno  prvenstvo, ali ona je izašla samo za PlayStation 3 i Xbox 360, u vrijeme kada smo se svi već prebacili na nove konzole. Sama igra nije bila ni blizu razine prošlih tematskih inačica, pa ćemo se i dalje praviti kao da nikad nismo čuli za nju.

Dajte nam kruha i Ultimate Teama!

Da će slična situacija biti i ove godine, odnosno da će Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji u igrama biti zastupljeno samo kroz FIFA 18 DLC sad je sasvim izvjesno. Iako još uvijek nema službene potvrde, potvrdio je to španjolski komentator Manolo Lama koji je snimao svoje komentatorske linije.

Moramo priznati, nedostajati će nam mode u kojem možemo uzeti bilo koju od preko 200 svjetskih reprezentacija, pa je kroz kvalifikacije dovesti do Svjetskog prvenstva. Pogotovo ako ste kao i ja, koji više žali za Italijom (koja se, nažalost, nije uspjela kvalificirati na Svjetsko prvenstvo), nego što se veseli nastupu naše reprezentacije. Izgleda, trebati ćemo se zadovoljiti novom Ultimate Team modu, te par – na brzinu ubačenih stadiona.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.