Promjena PSN imena stiže uskoro: Sony pita igrače na koji način bi željeli da se ona izvodi

Konačno konkretne informacije iz Sonyja!

Napisao  Ponedjeljak, 12 Veljača 2018

Krajem protekle godine, predsjednik Sonyjeve divizije za zabavu Shawn Layden potvrdio je da njihovi inžinjeri naporno rade kako bi omogućili svim igračima promjenu njihovih PSN nadimaka što prije. Naime, zbog same strukture Sonyjevog PlayStation Networka, koji je još početkom 2000.-ih godina nastao na krivim temeljima, samo izvršenje te mogućnosti višestruko se zakompliciralo.

Međutim, kao što je Shawn indirektno i najavio, promjena PSN imena trebala bi postati realnost do kraja 2018. godine. Da su u Sonyju na pravom putu kako bi se ispunio zadani rok, potvrđuje i tajna email anketa koju su neki igrači zaprimili.

Sony se razotkrio

Naime, poznati i priznati portal Push Square stigao je u posjed jednog takvog maila, za kojeg su i potvrdili da je legitiman. Ispitivanje unutar maila nagovještava kako bismo mogli koristiti uslugu promjene imena, dok se ispitanici moraju izjasniti koliko su (ne)zadovoljni svim uvjetima.

Sadržaj tajnog emaila koji je potvrđen kao legitiman.

Mail tako pred ispitanike postavlja informacije kako će sama promjena PSN imena biti besplatna, ali ono će se moći mijenjati samo svakih šest mjeseci. To je različito od načina na koji to radi Microsoft, kod kojeg je prva promjena imena besplatna, a kasnije se može mijenjati koliko želi – uz naknadu od $10.

Da u Sonyju i dalje imaju određenih problema u samoj strukturi mreže govori i podatak iz maila kako ćemo, ako bismo željeli vratiti staro ime natrag, morati kontaktirati korisničku podršku. Dok će svaka druga promjena biti automatska i intuitivna.

Yakuza_stinger
2018 Velj 12 12:20:44 PM
2dwdd93.png
Icek™
2018 Velj 12 01:06:14 PM
Još kad bi se moglo i zauzeti ime već postoječeg korisnika, koji je recimo odustao od gaminga, a ima ID kojeg baš želimo. Pa da nam omoguće da mergamo accountove :) Ja sam htio Icek ID, ali je bio zauzet i još uvijek je zauzet od amera koji dvije godine nije pokrenuo igru.
Garrus_V
2018 Velj 12 05:32:33 PM
ja bi volio da se moze regija promjeniti, jbg jeftinije mi je kupovati njemacke bonove koji su masu puta po 41€ za bon od 50€ nego nase gdje moram sestru moliti da mi kupi bon od 150kn po cijeni od 160kn i jos moram njoj dodati za kavu. nema racunice tu  :)

Ulogiraj se da bi komentirao.