Jezivi brkati susjed će uskoro plašiti vlasnike PlayStation 4 i Switch konzola

Nakon PC-a i Xbox One, vrijeme je i za ostatak bitnih platformi.

Napisao  Ponedjeljak, 12 Veljača 2018

Prije par dana smo već pisali o tome kako je Hello Neighbor, unatoč razapinjanju od strane kritike i igrača, uspio premašiti 500,000 prodanih primjeraka. Čini se kako je vrijeme da se igra konačno pojavi za Sony PlayStation 4 i Nintendo Switch.

Poanta igre je provaliti susjedu u kuću i otkriti koje to tajne krije njegov podrum. Da sve nebi išlo tako glatko, brine se upravo taj isti susjed, pogonjen adaptivnom inteligencijom. To znači da ako on skuži koje ste metode, prolaze i hodnike koristili, možda vam idući put podvali neku zamku. Ukoliko vas skuži, možete pobjeći, a ako vas ulovi, provaljivanje kreće ispočetka. U svakom slučaju, iza simpatičnog naslova krije se horor igra koja (nažalost) nije lišena bugova. Ideja igre je super, ali je izvedba debelo podbacila što je glavni razlog zašto je dočekana na nož i što je zaradila tako niske ocjene.

Stoga cijenu od 39,99$ koja će krasiti ovu igru već sada možemo proglasiti lagano visokom. Preporuka je da se ne žurite i da radije pričekate nekakvu rasprodaju. Igra će izaći ove godine za PlayStation 4 i Switch, ali točan datum još nije poznat.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.