• PS4
  • XONE

Spyro Reignited Trilogy

DATUM IZLASKA: 13.11.2018.

IZDAVAČ: Activision

DEVELOPER: Toys for Bob

ŽANR: MMO Platformer

Šuška se opasno da ćemo ove godine igrati Spyro Trilogy Remastered

Najava Spyro trilogije koju čekamo kao ozebli sunce otkako je izašao Crash Bandicoot N.Sane Trilogy bi mogla ugledati svjetlo dana ovog ožujka!

Napisao  Srijeda, 14 Veljača 2018

Kada je vidio kako je Crash Bandicoot N.Sane Trilogy suvereno vladao top listama i kako se prodao u višemilijunskim primjercima, Activisionu je valjda tek tada postalo jasno kakvo jako ime ima u svojim rukama. Igrači su jednostavno htjeli vidjeti dobrog starog Crasha u novom ruhu, ali da se ništa drugo što je činilo igre kultnima i uspješnima ne promjeni. Vicarious Visionu je to definitivno pošlo za rukom i dobili smo vrhunski remaster koji je poslužio kao putovanje kroz vrijeme u neka (uglavnom lijepa) vremena gdje smo satima bezbrižno tamanili igre kao klinci.

Nakon svega toga se znalo koje se će iduće pitanje stvoriti među igračima: "Kada će remaster Spyro trilogije?". Svi "znamo" da će se to kad tad dogoditi jer Activision bi bio lud da propusti priliku dodatno zaraditi na remasteru Špire. Kao što se pretpostavlja da će kad tad doći i Crash Team Racing remaster na red. No ništa od tog nije potvrđeno. Zasada.

A sada stižu nove (nažalost, još uvijek nepotvrđene) informacije iz više izvora, koje je iznio Kotaku, kako Vicarious Vision već radi na Spyro Trilogy remasteru koji bi uključio, dakako, prva 3 nastavka (ilitiga PlayStation 1 trilogiju). To su redom Spyro the Dragon, Spyro 2: Gateway to Glimmer, Spyro: Year of the Dragon. Kao i kod Crasha, Spyro za potrebe remastera bi doživio kompletan vizualni facelifting, kao i remasteriranu glazbenu podlogu i poboljšani save sustav. Navodno bi i sav izrezani sadržaj koji nije dospio u PS1 igre trebao biti ubačen u igru.

Spyro Trilogy Remastered trebao bi biti vremenska ekskluziva koja bi prvotno izašla za PlayStation 4 (s podrškom za PlayStation 4 Pro) pa tek tamo 2019. godine za druge platforme. Očekuje se kako bi najava igre trebala biti u ožujku 2018., a sami izlazak negdje oko rujna 2018. tako da padne na godišnjicu prvog nastavka. Zasada još nema službenog očitovanja Activisiona oko svega ovoga tako da ne trčite pred rudo s otvaranjem šampanjaca, ali imamo dojam da bi ovo sve moglo biti istina. Activisione, razveseli nas!

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1