• PC
  • XONE

Sea of Thieves

DATUM IZLASKA: 20. 3. 2018.

IZDAVAČ: Rare

DEVELOPER: Microsoft

ŽANR: Multiplayer akcijska avantura

Gusarski MMO Sea of Thieves vrtjet će se i na krumpirima

Bilo da si na faksu na jadnom laptopu s integriranom grafikom, ili kod kuće na zvijeri s grafičkom koje se nebi posramio ni prosječni kripto-miner, Sea of Thieves ćeš igrati lagodno.

Napisao  Srijeda, 14 Veljača 2018

Iako, nažalost, nisam igrao betu, sve informacije koje dobivam s interneta idu u prilog tome kako će Sea of Thieves biti nova velika hit igra. Klutni dev studio Rare kojeg je kupio Microsoft, godinama je marginiliziran, postavljajući da ga razvija Kinect igre koje su unaprijed osuđene na propast.

Konačno, 2015. godine ekipa iz Rarea je došla na ideju da radi piratski online MMO Sea of Thieves koji je Microsoft, na sreću, odobrio. Sea of Thieves na PC i Xbox One stiže 20. 3., a kako je Rareu ovo prva PC igra, dečki su se odlučili to napraviti kako treba. Tako ćemo Sea of Thieves moći igrati čak i na najjadnijim konfiguracijama starima i po 10 godina.

Ekipa iz Rarea posebno se posvetila optimizaciji igre za slabije konfiguracije, pa ćemo igru moći igrati u stabilnih 30 fps-a i na najslabijim mobilnim procesorima s integriranim grafičkim karticama. Doduše, u 720*540 rezoluciji, međutim, ni to nijeloše. Uz stabilan framerate moći će se izvući određeni užitak, a Sea of Thieves dosad se pokazala igra zaraznog gameplayja, pa će vlasnici slabijih konfiguracija zasigurno imati u čemu uživati.

Za igranje u 1080p rezoluciji uz stabilan framerate biti će nam dovoljaan minimum od GTX 660 i dvojezgreni i3 4170. Za uživanje u 60 fps-a trebati će nam generaciju novija grafička kartica GTX 770, dok je veličanstveni 4K rezerviran za monstrume u obliku GTX 980 za 30 fps-a, i GTX1080 za igranje u 60 fps-a. Preporučene konfiguracije i njihove kombinacije možete provjeriti ispod.

sea-of-thieves-pc-requirements.png

Minimalne i preporučene konfiguracije za Sea of Thieves.

Inače, od danas je dopušteno svjetskim medijima pisati o preview verziji igre koju su imali prilike igrati prošlih tjedana. Hvalospjevi stižu sa svih strana, posebno se ustuče kako se radi o posebnom kooperativnom iskustvu, bilo u PVP ili u PVE-u. Također, poseban naglasak stavljen je i na endgame, koji će onima koji savladaju igru i dostignu najviše rankove ponuditi mnogo beskonačnih aktivnosti.

Dakle, Sea of Thieves je MMO koji će rasti i koji će se igrati godinama. Na Xboxu One i PC-ju.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.