• PC
  • PS4
  • XONE

Burnout Paradise Remastered

DATUM IZLASKA: 16.3.2018.

IZDAVAČ: Electronic Arts

DEVELOPER: Criterion Games

ŽANR: Utrkivanje

Čekanju je kraj, dobili smo točan datum izlaska za Burnout Paradise Remastered

Jedan od rijetkih EA-ovih remastera stiže prvo na konzole, PC po običaju kasni.

Napisao  Utorak, 20 Veljača 2018

Već smo u nekoliko navrata pisali (ovdje i ovdje) i znali smo da će stići, no sada je uz trailer iz Electronic Artsa stigla potvrda da ćemo Burnout Paradise Remastered moći zaigrati od 16. ožujka. Fanovima serijala možda ovo i nije ponajbolji nastavak arkadne vožnje, no čini se da je današnja popularnost open-world koncepta u gaming industriji sigurno bila velika prevaga pri odabiru za “remasteriranje”.

Podsjetit ćemo da je originalni Burnout Paradise djelo developera Criterion Games, a dodatak “Remastered” očito govori da ćemo uživati u vizualno unaprijeđenoj verziji igre. Vlasnici PlayStationa 4 i Xboxa One prvi će uživati u jurnjavi, dok će PC-jaši morati pričekati izlazak igre na Origin. Nažalost, verzija za Nintendo Switch nije niti najavljena.

Još jedan razlog za veselje je potvrda da će igra stići s kompletom svih objavljenih DLC-a, uz jednu iznimku, a to je Time Savers Pack koji otključava sve automobile u igri, no nećemo za njim previše žaliti.

Prije nego vas pustimo da uživate u službenom traileru (i prigodnoj pjesmi Guns ‘n’ Rosesa), još smo vam dužni info da će pretplatnici EA Accessa moći igrati tjedan dana ranije od ostalih, uz ograničenje od 10 sati.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget