• PC
  • PS4
  • XONE

Fortnite Battle Royale

DATUM IZLASKA: 26.9.2017.

IZDAVAČ: Epic

DEVELOPER: Epic

ŽANR: Battle Royale

Gradnja u Fortnite Battle Royaleu postaje znatno lakša i intuitivnija

Tokom ovog prohladnog jutra u igru stiže prava mala revolucija.

Napisao  Četvrtak, 22 Veljača 2018

U vrijeme pisanja ovog članka Fortnite Battle Royale serveri ugasili su se na 35 minuta. Kako tvrde iz Epica, to će im biti dovoljno da se ažuriraju serveri i pripreme za početak nove, treće sezone. Treća sezona, kao što smo već pisali, donosi novi Battle Pass sa svemirom kao temom novih skinova kroz tiere.

Naravno, to nas većinu ne zanima, pošto nemamo naviku plaćati mikrotransakcije. A ono što nas zanima svakako su velike promjene u gradnji, koje će omogućiti brzu i lakšu gradnju, a samim time u igru donijeti i naprednije taktičke varijante, posebice one defanzivne pri kraju mečeva.

Sitnica koja život znači je "Turbo building" opcija koju možemo uključiti globalnim igrinim opcijama, S uključenim "turbom" moći ćemo instantno graditi sve objekte konstantnim pritiskom na dugme. Primjerice, obrambeni zid od nekih desetak objekata će se moći izgraditi duplo brže, dok će se "turbo" pogotovo osjetiti kod izgradnje mostova i stepenica u nebo, jer stajanja više nema. Pogledajte video ispod.

Možda i najznačajnija nova stavka, koja u kombinaciji s ostatkom novosti donosi velike promjene u igru je i izgradnja "kroz objekte". Sad će svi objekti koje gradimo moći "prolaziti" kroz zidove, drveća i ostale strukture. Primjerice kao što stepenice prolaze kroz automobil u videu iznad.

Naglasak na gradnju i izgradnju, baze i utvrde će postati standard

Još jedna sitnica je i brža promjena materijala. Do sad se promjena materijala događala sa serverske strane, dok će se od sad ona događati s naše strane. Što znači da će ona biti instantna i onaj iritantni lagg odlazi u prošlost.

Dakle, sve je jasno. Epic naglasak u novoj sezoni stavlja na gradnju i izgradnju, bilo da se radi o obrambenim bazama ili pak mostovima koji će agresivnim napadačima pružiti jednu dimenziju odabira više. Zanimljiviji mečevi nas čekaju, barem za one koji ne preziru taj aspekt igre.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.