Novi Battlefield će se moći igrati na EA Play događaju u Hollywoodu

Laganini kreće uvertira u novi nastavak popularnog ratovanja.

Napisao  Petak, 23 Veljača 2018

Jučer je objavljen službeni tweet koji najavljuje igračima mogućnost igranja sljedećeg Battlefield nastavka u sklopu EA Play događaja.

Tako će razdbolje od 9. do 11. Lipnja Hollywood Paladium biti poprište ratovanja novog DICE-ovog uratka o kojem se još uvijek ništa egzaktno ne zna. Očekuje se da to bude Battlefield 5, a za radnju igre igrači priželjkuju da bude smještena u Drugi Svjetski rat ili Vijetnamski rat. Postoje šanse da serijal uplovi i u battle royale vode prema ponekim nagađanjima pošto je takav žanr sada in kao i želje da se dogodi infestacija zombija (vjerojatno po uzoru na konkurente).

Šteta što je Hollywood tako daleko jer karte za EA Play će biti besplatne, a moći će ih se nabaviti ovog proljeća. Osim hrpe sportskih igara iz ogranka EA Sports kojeće se moći odigrati na događaju, dodatni pogled će se uputiti i na nadolazeći Anthem. Ako se tamo ne pojavi Snoop Dogg sa karakterističnim smješkom i smotuljkom u ustima dok igra Battlefield kao šlang na vrhu torte, ništa više neće biti isto.

Novi Battlefield bi, prema dosadašnjim informacijama, trebao izaći u listopadu 2018. godine za sve relevantne platforme kao i dosadašnji nastavci.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.