Foundation će biti malo drugačiji city builder smješten u srednji vijek

Ovdje nema pravocrtnih ulica, niti simetrične gradnje.

Napisao  Petak, 23 Veljača 2018

Polymorph Games je studio koji se odlučio pokrenuti Kickstarter kampanju za igru Foundation, a dosada su skupili nešto više od 48 tisuća dolara od zadanih 58 947, te je preostalo još 20 dana da dostignu svoj cilj.

Foundation će biti simulacija izgradnje srednjovjekovnog grada s fokusom na organski razvoj, konstrukciju monumentalnih građevina i upravljanje resursima.

Igra posjeduje upravljanje resursima inspirirano iz Anno serijala, dok je gradnja građevina inspirirana Settlersima, SimCity serijalom i Pharaohom, a naracija je slična Crusader Kingsu II. Jedna bitna razlika između ove igre i navedenih serijala je u tome što Foundation nema nikakvu koordinatnu mrežu prema kojoj gradimo grad, već je sve asimetrično i prirodno.

Pojedine zone ćemo alocirati slobodnim alatom za bojanje, dok će naši stanovnici početi graditi adekvatne građevine s obzirom na tip zone.

Upravljati ćemo raznim potrebama i vještinama stanovnika, te vađenjem i tranformacijom resursa. Moći ćemo širiti postojeći teritorij, održavati veze između plemića i seljaka, dizajnirati jedinstvene građevine pomoću posebnog kreativnog alata, te iste podjeliti sa zajednicom.

Igru pokreće pokretač Hurricane koji je nastao u uredu razvojnog studija, a ako želite podržati projekt, onda posjetite sljedeću stranicu.

Fenix
2018 Velj 23 02:07:14 PM
Izgleda odlicno i s managment strane me podsjeca na Banished koji mi je iso odlican bio
S1r1uS
2018 Velj 23 07:02:08 PM
Super djeluje, čak ne bi bilo loše i podržati ih na kickstarteru
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1