• PC
  • PS4
  • XONE

Assassin's Creed: Origins

DATUM IZLASKA: 27.10.2017.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft Montreal

ŽANR: Akcijska avantura

Dobili smo datum izlaska posljednjeg DLC-a za Assassin’s Creed Origins

Pred nama je dobar razlog za povratak ponajboljem nastavku serijala.

Napisao  Nedjelja, 25 Veljača 2018

Prema najavama, drugi i posljednji DLC koji proširuje svije ti priču Assassin’s Creed Originsa trebao bi biti prilično veći od svojeg prethodnika. Naslovljen “The Curse of the Pharaos”, DLC izlazi 13. ožujka (Ubisoft je odgodio izlazak za 7 dana zbog dodatnog poliranja, kažu), a moći će se, po običaju, kupiti zasebno (20 dolara) ili kao dio Season Passa.

Sad kad imate sve potrebne tehničke podatke, treba spomenuti da DLC neće donijeti samo nove lokacije, već će Bayeka baciti u potpuno novu priču koja nema veze s glavnom radnjom igre. Glavni protagonist će morati istražiti i otkriti zašto poznati faraoni ustaju iz mrtvih i ubijaju nedužne građane i pri tom se sukobiti s novim živinama (kako drugačija nazvati divovske škorpione i slične beštije?), ali i skupiti novu opremu, oružja i odjeću, kao i naučiti nove vještine. Također, level cap će biti podignut na 55.

Ubisoft je objavio nekoliko minuta gameplaya novog DLC-a koje vas čekaju ispod, a ako se još uvijek dvoumite isplati li se odigrati Assassin’s Creed Origins, dvojbe će vjerojatno nestati nakon čitanja naše recenzije.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.