Microsoft i Square zadovoljni trenutnim stanjem heroine Lare Croft

Slaba prodaja ih ne zabrinjava.

Napisao  Utorak, 01 Prosinac 2015

Iako službeni prodajni rezultati Xbox One/Xbox 360 ekskluzive Rise of the Tomb Raider nisu javno dostupni, razne cifre ipak kruže po zraku koje insinuiraju da ipak nije sve finansijski bajno u Larinim grobnicama. Unatoč lošim prodajnim rezultatima, režiser Brian Horton izjavio je da su Microsoft i Square Enix iznimno zadovoljni samom igrom:

"Ne želim da idem u offtopic u ovoj temi, ali postojala je sugestija da se prijavljeni prodajni rezultati slabo reflektiraju na developere. Square/Microsoft su iznimno zadovoljni samom igrom. A što se tiče prodajnih rezultata, nisam kvalifikovan da raspravljam o tome, tako da nemam ništa reći na tu temu. Microsoft i Square su zadovoljni sa RotTR i njenim razvojnim timom, hvala na brizi. Crystal i Eidos napravili su igru na koju smo iznimno ponosni i stvarno cijenimo ogroman broj pozitivnih recenzija i komentara na igru."

Dakle, ipak nije sve tako sivo, naše najgore sumnje da će se slabi prodajni rezultati negativno odraziti na Crystal Dynamic možda i nisu istinite. Svakako će biti zanimljivo pratiti situaciju pri izlasku Tomb Raidera na PC i PlayStation 4.

revo
2015 Pro 01 06:32:25 PM
Damage control
Ulogiraj se da bi komentirao.