• PC
  • PS4
  • XONE

Kingdom Come: Deliverance

DATUM IZLASKA: 13.2.2018.

IZDAVAČ: Deep Silver

DEVELOPER: Warhorse Studios

ŽANR: RPG

Život u Kingdom Come: Deliveranceu je daleko lakši uz mod koji dodaje naredbe u konzolu

Kreatori su dobili inspiraciju i ovaj mod jednostavno nazvali "Cheat".

Napisao  Petak, 02 Ožujak 2018

Kingdom Come: Deliverance je u početku težak, ponekad i prerealističan za današnje generacije, a nekima i naporan s obzirom da svaka akcija zahtjeva učenje i određeno vrijeme kako bi postali bolji igrač u tom segmentu. Koliko je igra zapravo teška, a koliko realistična, možete provjeriti u našoj recenziji, koja između ostalog sadrži i opis određenih problema.

Kao rezultat toga dobili smo mod "Cheat" koji dodaje kustomizirane naredbe u konzolu igre, a omogućuje dodavanje i manipulaciju raznih stvari. Igra posjeduje vlastiti set naredbi poput skrivanja HUDa, pokazivanja ciljnika kada koristimo luk i strijele, skrivanja kompasa i slično.

Međutim, to nije bilo dovoljno, pa je nastao spomenuti mod koji samo jednom naredbom može dodati novac u Henryev novčanik, možemo dodati razne stvari poput oružja, napitaka i slično, možemo obnoviti zdravlje ili zaustaviti krvarenje, postati besmrtni, popraviti sve stvari koje posjedujemo, dostići maksimalnu razinu svih statistika i vještina, dodati određene Perk bodove, automatski otvoriti zaključana vrata i škrinje, prisiliti prodavače da kupe ukradenu robu, teleportirati se diljem mape, te spremiti poziciju u bilo kojem trenutku.

Dakle, radi se o modu koji u potpunosti zaobilazi sve one stvari koje krase Deliverance i koje ga čine jedinstvenim RPG iskustvom današnjice, a ako stvarno želite varati, onda posjetite sljedeću stranicu i pročitajte upute prije instalacije.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1