Prey će dobiti ekspanziju kojom idemo na Mjesec

Znamo li uistinu što je tamo?

Napisao  Ponedjeljak, 05 Ožujak 2018

Nepunih godinu dana nakon što smo preživljavali najezdu Typhona u svemirskoj stanici Talos u igri Prey, čini se da je vrijeme da odemo na Mjesec.

Hoće li ekspanzija pomoći popularizirati pomalo zaboravljeni skriveni dragulj kojega su svi koji vole System shock ili Dishonored jednostavno morali odigrati, ostaje za vidjeti. Čini se da immersive sim žanr još nije spreman za mirovinu.

Aktivnosti na mjesecu se spominju u Preyu u 11. poglavlju zapisa "Pioneers of Space Industries" gdje je obitavanje na Mjesecu puno gore nego na Talosu. Talos podsjeća na Zemlju stoga se ljudi brzo adaptiraju. Na Mjesecu, točnije građevini Pytheas, nije baš tako jer je ona smještena duboko u krateru Mjesečevog pola. Zbog toga je non stop u sjeni i okružena kilometrima leda, premrežena uskim tunelima gdje se rudari ruda kao što je platina. Boravak tamo je iznimno težak jer je okruženje mračno, hladno, a i zastrašujuće.

Idealan scenarij za ekspanziju? Lako moguće. Nije poznato hoće li to biti DLC ili će se ići na varijantu kao Dishonored: Death of the Outsider koji je umjesto dodatka za drugi nastavak postao samostalna igra.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1