Stigla velika zakrpa za PUBG na Xbox One

Konačno je stigla toliko željena optimizacija.

Napisao  Ponedjeljak, 05 Ožujak 2018

PUBG Corporation je plasirao novu zakrpu odnosno novo ažuriranje za PUBG na Xbox One konzoli. Igra je doživjela promjene na polju igranja, korisničkog sučelja, popravljeni su određeni bugovi, te je poboljšanja optimizacija i stabilnost izvođenja.

Xbox One sada poput PCa ima višestruke lokacije na kojima se nalaze igrači prije početka same runde. Na ovaj način se optimizira izvedba na serverskoj i klijentskoj strani.

Uklonjena su i oružja s početnog otoka, a razvojni studio je implementirao podršku za DVR kako bi se automatski moglo snimati određene sekvence igranja.

Smanjena je šteta na vozilima prilikom sudaranja s stablima, kamenjem i neravnim terenom, a podešeni su i zvučni efekti vode i crvene zone.

Ono što je najvažnije je optimizacija tekstura, okoliša i zgrada na cijelom otoku kako bi se poboljšale performanse. Popravljena je greška kada se igra sruši nakon uključivanja HDR opcije, kada se igra sruši nakon što igrač otvori svoj inventar ili kada gledamo drugog igrača kako igra, a on koristi optički nišan.

Ako želite pročitati potpunu listu promjena i ispravaka grešaka, onda posjetite sljedeću poveznicu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.