• PC
  • PS4
  • XONE

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

DATUM IZLASKA: 1.12.2015.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft Montreal

ŽANR: Taktički FPS

Ubisoft je ponovno zeznuo Rainbow Six Siege igrače

Iako je novi mode generalno dobro prihvaćen i treba im aplaudirati na dobro obavljenom poslu, sa strane Ubisoft ponovno pokušava zaraditi na način koji i nije baš fer.

Napisao  Srijeda, 07 Ožujak 2018

Generalno gledano, Ubisoft je najmanje dosad zeznuo s novom Rainbow Six Siege nadogradnjom po pitanju gameplayja. Ipak, unatoč podilaženju na društvenim mrežama, opet su nam ga pokušali uvaliti s leđa. I u tome su ovaj put, po svemu sudeći, uspjeli.

Iako je novi mode, kooperativni survival s zombijima Outbreak, generalno zabavan i nema većih problema, ne možemo prešutjeti činjenicu kako se radi o modeu koji je napravljen s naumom izvlačenja dodatnog novca iz naših džepova. Jer iako u klasičnoj igri skinove možemo kupovati s igrinom valutom koju stječemo igranjem, isto nije slučaj u Outbreaku.

Naime, skinovi u Outbreaku se mogu kupiti isključivo stvarnim novcem. Također, od 50 dostupnih paketa sa skinovima, četiri su obećana svim igračima, dok dobar broj njih nije dobio niti jedan paket. A kako bi omalovažili starije igrače, novi igrači dobivaju 14 paketa po kupovini igre. I to bez iznimke, jer još se nijedan novi igrač nije požalio kako iste nije i primio po kupovini igre. Za razliku od starijih igrača.

Igra mačke i miša

Također, iako su s novim modeom u igru integrirani novi skinovi koji se plaćaju, još uvijek čekamo Ash Sidewinder elitni skin koji nam je obećan za poklon kao isprika, kad su nam prošli put pokušali izmusti više novaca nego što bi trebali.

Iako se Ubisoft definitivno promijenio kao kompanija, pa sada za promjenu dobivamo dovršene i sadržajne igre koje su zaista i kvalitetne, a kasnije i podržavane s dodatnim sadržajem, ne možemo se oteti dojmu kako se i dalje samo čeka prilika da nam "izmuzu" dodatno novca. Onda kada ne gledamo.

Nenad_87
2018 Ožu 07 10:07:52 PM
Danas sam to vidio i ostao neugodno iznenadjen.
Outbreak packovi se ne mogu osvojiti ni igrajuci Outbreak.
Samo pare care.
Chono7
2018 Ožu 08 08:34:06 AM
Ubisoft...
Ulogiraj se da bi komentirao.