PUBG dobiva najveću nadogradnju dosad, jer stižu nove mape, novi modovi igranja i novi sadržaj

Službeno je objavljeno što to stiže u igru ove godine.

Napisao  Četvrtak, 08 Ožujak 2018

PUBG Corporation je konačno objavio na čemu to rade u proteklo vrijeme, a ako je suditi prema najavljenom, čekaju nas jako zanimljive stvari. Izložen je plan rada i lista novog sadržaja za tekuću godinu, a sve navedeno je podložno promjenama i ne mora nužno izaći u prezentiranom obliku.

Sljedeći mjesec nam stiže nova mapa površine 4x4km, a biti će dostupna na eksperimentalnom serveru. Ideja razvojnog studija je pružiti intezivnije i brže battle royale iskustvo uz veću gustoću igrača što bi trebalo rezultirati i kraćim trajanjem rundi.

4x4 map.jpg

Uskoro će započeti i testiranje Emote sustava koji će se isto tako naći na testnim serverima, a donosi razne animacije koje ćemo moći izvoditi s našim likom, poput onoga što imamo prilike vidjeti u Dark Souls serijalu.

Igrači bi se mogli jako obradovati novim modovima igranja koji se nalaze u debelom razvoju, ali je još prerano za bilo kakve detalje. Najavljeno je kako ćemo u prvoj polovici ove godine dobiti nova vozila, nove dodatke za oružja, te nova oružja, a jedno od njih možemo vidjeti na sljedećoj slici.

pubggun.jpg

U razvoju je još jedna mapa površine 8x8km, a sustav postignuća se već nalazi u testnoj fazi, kao i popis prijatelja unutar igre, te chat sustav na razini tima unutar glavnog izbornika. Ubuduće ćemo moći dodatno kustomizirati našeg lika, a u tome će nam pomoći i uređivanje našeg padobrana kao i odabir određenih boja za oružja.

Već smo pisali o tome kako će se uskoro u testiranju naći novi sustav penetracije udova i vozila, što bi trebalo dodatno povećati realističnost igre. U ovoj godini je najavljeno i potpuno redizaniranje animacija iz trećeg i prvog lica, što će rezultirati glađim izvođenjem i većom reakcijom u odnosu na okoliš, a dobiti ćemo i animacije prilikom ulaska u vozilo ili prilikom promjene sjedala. Nove animacije će biti implementirane prilikom upravljanja padobranom, prilikom rukovanja raznim oružjem, te kada se borimo šakama.

pubg2018-1.jpg

Naglasak je stavljen na poboljšanje stabilnosti servera kroz optimizaciju serverske i klijentske strane, te je najavljen nastavak borbe protiv varalica kako bi svi igrači imali pravedno i zadovoljavajuće iskustvo.

Velike promjene će doživjeti i zvuk u igri, jer će biti pobljšana količina detalja zvukova vozila, kao i različiti zvukovi s obzirom na vrstu podloge. Promjenit će se i vrsta zvuka kada je igrač u pokretu, što znači da će različita oprema zvučati drugačije.

pubg2018-2.jpg

PUBG Corporation velike nade polaže u eSports događaje, a trenutno žele izgraditi dobre temelje za Battle Royale eSports scenu. U tome će uvelike pomoći 3D replay sustav koji omogućuje daleko bolje pokrivanje prijenosa runde, a dodatno će se poboljšati i Live Spectator alat.

19Marksman89
2018 Ožu 08 08:09:09 PM
Jaao ako se ovo sprovede i bude sve po planu kako treba bit ce milina!
Chono7
2018 Ožu 08 08:10:12 PM
Bit ce epic! Ova mala mapa ce biti jungle! Koliko akcije bi moglo biti!
19Marksman89
2018 Ožu 08 08:22:24 PM
I ta je valjda na jadranu! Najvise me veseli promjena iz prvog lica i dodavanje animacija.A novo oruzje mi baca na bulldoga
Ulogiraj se da bi komentirao.