Potpuno neočekivano stigla najava za V-Rally 4

16 godina nakon posljednjeg nastavka na PlayStationu 2 i cijelu preskočenu konzolašku generaciju nakon, V-Rally se vraća.

Napisao  Srijeda, 14 Ožujak 2018

Sjećate li se uopće nekadašnjeg relijaškog konkurenta tadašnjem Colin McRae Rallyju? V-Rally svoje korjene vuče daleke 1997. godine kada je prvi dio izašao za PlayStation 1, Nintendo 64 i PC i bio svojevrsna rally alternativa za Colin McRae Rally. Drugi dio izlazi 2 godine kasnije za PlayStation 1, PC i SEGU Dreamcast dok treći i posljednji dio izlazi 2002. za PlayStation za sve konzole 6. generacije i PC (pa čak i Gameboy Advance).

Unatoč malkice većem arkadnom izričaju, V-Rally je sadržavao licencirane aute i staze razasute na stvarnim rally lokacijama te je time zaradio dio svoje popularnosti. Na PlayStationu 2 se očito nije snašao u konkurenciji koja je postala bogatija za serijal World Rally Championship. Nakon 16 godina "suše" i pretpostavke da od V-Rally serijala više nikada ništa neće biti, niotkuda stiže kratke foršpan u obliku najave za novi nastavak: V-Rally 4!

Ovome se nitko nije nadao, ali ako će to značiti još jedan iole kvalitetan relijaški naslov za igrati, tada pozdravljamo oživljavanje serijala. Koliko se može vidjeti iz videa, V-Rally 4 će izaći u studenome 2018. godine za PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC. Ako je pretpostavka točna, V-Rally 4 će biti prvi ozbiljniji trkaći naslov (sa dozom realizma) na Switchu, ako ne računamo Gear Club. Razvojni tim je Kylotonn Racing Games a izdavač BigBen Interactive. Hoće li igra donijeti kilotonu odličnog rally vozačkog iskustva ili će joj Big Ben odzvoniti pogrebni marš, ostaje za vidjeti.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.