Shadows: Awakening je novi izometrični RPG u stilu Diabla

Sada imamo prilike vidjeti novi video koji prikazuje kako igra izgleda u pokretu.

Napisao  Srijeda, 14 Ožujak 2018

Kalypso Media je respektabilna njemačka izdavačka kuća i razvojni studio koji iza sebe ima naslove poput Tropica, Patriciana, Imperium Romanuma ili Vikings: Wolves of Midgarda. Upravo je posljedni naslov, pod razvojnom palicom slovačkog Games Farma, utabao solidan put za nadolazeći Shadows: Awakening.

I ovaj puta se radi o izometričnom hack&slash RPG naslovu koji je vrlo fokusiran na kampanju za jednog igrača. Vikings: Wolves of Midgard je imao potencijal, ali su kreatori previše igrali na sigurno i nisu preuzeli rizik stvaranja nasumično generiranih staza, kustomizirane opreme, naglaska na online kompetitivno igranje i stvaranja kompleksnijeg stabla vještina s obzirom na klase.

Shadows: Awakening vrlo sliči Vikinzima i nekako sve upućuje na to da ćemo dobiti opet jedan dobar naslov koji će potrošiti odličnu tehničku podlogu i iznimno zabavno igranje na kampanju u trajanju od dvadesetak sati koja neće tjerati igrača na povratak u potragu za boljom opremom.

Ono što kreatori ističu je mogućnost igranja u paralelnim svijetovima koje nastanjuju demoni i razna čudovišta, a mi ćemo se moći instantno prebacivati između tih dimenzija kako bi svladali pojedine staze.

To znači da ćemo upravljati jednim demonom koji sadrži višestruke likove u sebi, a svaki od njih ima vlastitu osobnost, interne dijaloge i komunikaciju s ostalim likovima.

Moći ćemo birati između 3 junaka s kojima možemo započeti avanturu, a kasnije postoji mogućnost konzumiranja duša čak 14 igrivih likova, dok svaki od njih ima vlastite vještine.

Igra bi trebala izaći ove godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Veigue
2018 Ožu 14 02:49:14 PM
Noice!

Samo se nadam da će archer (ili kako će se već zvati klasa za lika koji u rukama drži luk i stijelu) biti koristan i ne jadan kao, primjerice, Demon Hunter u Diablu 3.
Chono7
2018 Ožu 14 02:56:42 PM
Demon Hunter je bio odlican u D3! Ovima treba samo malo vise hrabrosti u razvoju, ne opet ici na neki SP naslov koji ce pasti u zaborav. Treba uvest kustomizaciju, odvojene klase, random gear setove i slicno
Veigue
2018 Ožu 14 04:28:56 PM
Quote:

Demon Hunter je bio odlican u D3! Ovima treba samo malo vise hrabrosti u razvoju, ne opet ici na neki SP naslov koji ce pasti u zaborav. Treba uvest kustomizaciju, odvojene klase, random gear setove i slicno

Stvarno ne znam koliko je različita PC verzija od konzolaških, pogotovo zato što PS3 i X360 nisu doibvali nikakve apdejtove nakon RoS-a. Znam da su bile neke spike oko sezona i nekakvih kocki (cubes??) na PC-u.
Demon Hunter mi je bio šrot jer jedino što ta klasa ima je Rapid Fire.

Ali opet, možda i ja krivo igram. Svakom svoje, jelte, ali ja nemam gušt kad sam prisiljen na internetu tražiti savjet kako da razvijam lika da bih preživio na ičemu iznad Master težine.
Chono7
2018 Ožu 14 05:26:05 PM
Jako velika razlika je! Pogledaj samo na sta to lici "danas"

https://www.youtube.com/watch?v=Q92qt8ZFG_8
Veigue
2018 Ožu 14 08:38:18 PM
hqdefault.jpg


Okej, ovdje je već nakon 2 minute gledanja bilo jasno da to više nije onaj Demon Hunter kojeg ja poznam.
Izgleda bolesno!

Hvala na linku! (I sorry što sam ovo pretvorio u Diablo 3 raspravu.)
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1