Twitch Prime počinje dijeliti besplatne igre na mjesečnoj bazi

Prvih pet naslova stižu već ovaj tjedan.

Napisao  Srijeda, 14 Ožujak 2018

Ako ste pretplatnik usluge Twitch Prime ili to tek namjeravate postati, obradovat će vas vijest o igrama koje će se poklanjati na redovnoj bazi. Tako se već od sutra, 15. ožujka, besplatno mogu zaigrati Superhot i Oxenfree (nemamo recenziju, ali na forumu zagnjavite kolegu FicoLegend da vam objasni kakva je to igra), no to, naravno (ili očekivano), nije sve.

Deset besplatnih igara u dva mjeseca

Korisnici mogu, u sklopu programa “Free Games with Prime”, tijekom ožujka još očekivati na poklon Shadow Tactics (pročitajte FFA recenziju), Tales from Candlekeep i Mr. Shifty, a za travanj se pripremaju Tales from the Borderlands (ponajbolji uradak Telltaleovog niza igara), SteamWorld Dig 2, Kingsway, Tokyo 42 i Dubwars.

Twitch je već i ranije nagrađivao vjernost svojih korisnika besplatnim stvarima, a bilo je to u obliku stvari za korištenje u sklopu određenih igara, gledanje video sadržaja bez reklama, raznih pretplata na kanale, dok su se besplatne igre dijelile tu i tamo. Ispada da twitch novom promocijom želi privući nove korisnike, kao i zadržati stare, a tek treba vidjeti hoće li im i u kojoj mjeri to uspjeti.

Bitna stvar u cijeloj priči je podatak da će besplatne igre zauvijek ostati u vlasništvu korisnika/pretplatnika, barem se tako tvrdi na službenom blogu.

Što je Twitch Prime i koliko to košta?

Čuli ste za Amazon Prime? Ukratko, skup je to usluga koje Amazon nudi svojim pretplatnicima, a uključuje video streaming servis (poput Netflixa), glazbu, elektronske knjige, free dostavu, itd., a u sklopu niza tih usluga nalazi se i Twitch Prime (mnogo više detalja o ovoj usluzi pronaći ćete u službenom vodiču).

Pretplata na Amazon Prime (a tako i na ovaj dio u koji je uključen i Twitch) košta 99 dolara godišnje (tu ulazi i 30 dana probnog perioda, što vrijedi i za Twitch Prime) ili 12.99 dolara mjesečno.

Icek™
2018 Ožu 14 02:17:08 PM
Te igre su za PC naravno? Šteta što Prime nije podržan u HR te stoga većina nas ne može dobivati nikakve Prime pogodnosti.
Ulogiraj se da bi komentirao.