Novi Call of Duty mogao bi imati zasebni battle royale mode

Nedvosmislene informacije stižu iz Activisiona.

Napisao  Srijeda, 14 Ožujak 2018

Poznati investicijski fond Oppenheimer ovih dana sastao se s Activisionovim rukovoditeljima, nakon čega je objavio novu, poboljšanu prognozu rasta Activisionovih dionica. Što se dogodilo na famoznom sastanku?

Naime, tri stvari su obećane predstavnicima investitora. Prvo – do kraja godine stižu dvije atraktivne mobilne igre s mikrotransakcijama. Drugo – očekuje se ulazak više novih e-Sports momčadi u Overwatch, čime se očekuje veći dohodak od prava. Treće i možda najvažnije – Activision je svjestan rasti popularnosti battle royale igara, te je dato na znanje kako se i oni uskoro "penju" na taj vlak.

Battle royale je tvornica novca

Pitanje je sad, hoće li se ulazak u battle royale vode ostvariti preko Call of Dutyja (što je prema mišljenju analitičara i najrealnija mogućnost) preko Destinyja 2, ili je u izradi čak i novi IP? Pitanje je samo: mogu li konkurirati PUBG-u i besplatnom Fortnite: Battle Royaleu, te koliko će još dugo trajati ovaj trend.

Podsjećamo, kineska verzija Call of Dutyja ima implementiran svojevrsni battle royale mode već neko vrijeme. Rade li u Activisionu na nečem sličnom, ili na nećem znatno veće skale saznati ćemo u narednim mjesecima. Podsjećamo, novi Call of Duty službeno je najavljen, biti će nastavak Black Ops serijala i stiže na sve platforme 12. listopada.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1