• PC
  • PS4
  • XONE

Dark Souls Remastered

DATUM IZLASKA: 25.5.2018.

IZDAVAČ: Bandai Namco

DEVELOPER: QLOC/FromSoftware

ŽANR: RPG

Pojavili su se prvi screenshotovi za Dark Souls Remastered

Ovoga puta za PlayStation 4 verziju igre.

Napisao  Petak, 23 Ožujak 2018

Iako se malo gameplay videa igre Dark Souls Remastered moglo vidjeti na Nintendo Directu za konzolu Switch, svi čekaju prikaz na snažnijim konzolama. Možemo reći da je čekanju došao kraj kako je Yasuhiro Kitao iz From Softwarea na svom Twitteru objavio kako će se za nadolazeći Weekly Famitsu magazin pojaviti članak na par stranica o Dark Souls Remastered.

Što se tiče screenshotova, prema tweetu, radi se o PlayStation 4 verziji igre, pa bacite malo oko na njih. Unaprijed se ispričavamo na količini scrollanja koju ćete morati izvesti, ali po pitanju takvih stvari nema mjesta kompromisu. Sve mora biti "veliko".

 

DarkSoulsRemastered_Famitsu_1.jpg

DarkSoulsRemastered_Famitsu_2.jpg

DarkSoulsRemastered_Famitsu_3.jpg

DarkSoulsRemastered_Famitsu_4.jpg

Bilo bi lijepo prevesti čitav tekst na naš jezik, ali nitko od FFA portala ne razumije japanski jezik niti pismo. ali, u slučaju da su vam i ovi skenovi premali, postoje i uvećanije verzije koje su neki fanovi napravili tako da se screenshotovi još bolje vide. Da bi ih vidjeli, kliknite ovdje.

PC igrači neće biti impresionirani viđenim, s obzirom kako oni mogu ubaciti dodatak DSfix i prilično si poboljšati teksture i općeniti izgled igre. No, morali bi uzeti u obzir činjenicu kako je Dark Souls na konzolama pogonjen u rezoluciji od 1024 x 720, a sve generalno izgleda mutnije (pogotovo za današnje doba) tako da će po pitanju toga vizualni napredak biti očit. Vizualno će najvjerojatnije izvisiti upravo Switch verzija koja će vjerojatno izgledati neznato bolje od originala, ali će imati zasad dvije prednosti: igranje u pokretu zbog prenosivosti konzole i Solaire of Astoria amiibo figuricu. Priznajte da bi figuricu nabavili bez razmišljanja pa makar ne posjedovali Nintendovu konzolu samo zato da si možete ukrasiti policu.

Dark Souls Remastered izlazi 25.5.2018. za PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC.

F_i_C_O
2018 Ožu 23 01:20:38 PM
Time to git gud  :D
Yakuza_stinger
2018 Ožu 23 01:45:10 PM
Ja mislim da je vijest žešći klikbejt s lošim skenovima
Ulogiraj se da bi komentirao.