• PC
  • PS4

No Man's Sky

DATUM IZLASKA: 9.8.2017.

IZDAVAČ: Hello Games

DEVELOPER: Hello Games

ŽANR: Akcijska survival avantura

No Man's Sky zajedno s najvećom ekspanzijom dosad stiže na Xbox One

Sean Murray i ekipa ipak nas nisu napustili!

Napisao  Četvrtak, 29 Ožujak 2018

Zadnja ekspanzija za No Man's Sky izdana je još prošlog ljeta. Iako je Atlas Rises unutar 1.3 nadogradnje donio dosta toga dobrog u igru, iz Hello Gamesa su nam ostali dužni znatno više. Jer igra još uvijek nije ni blizu onoga što nam se obećavalo prije samog izlaska.

Iako se očekivalo da će Sean Murray i ekipa nakon pozitivnih reakcija ubaciti u višu brzinu, dogodilo se upravo suprotno. Naime, zatišje je trajalo preko pola godine, pomislili smo već kako su developeri napustili igru, da bi iz vedra neba "zagrmilo".

Murray je na Twitteru najavio, No Man's Sky NEXT stiže ovog ljeta na sve sadašnje platforme i debitira na Xbox Oneu. Svi vlasnici igre će besplatno dobiti nadogradnju na novu verziju, a iako konkretno još ništa ne znamo ništa o novom sadržaju, zbog brendiranja s "NEXT" naslovom nagađamo kako će promjene biti korjenite i temeljite. Uostalom, potvrdio je to i sam kreator igre navodom kako će se raditi o najvećoj ekspanziji dosad.

Dakle, Sean Murray i Hello Games nas nisu napustili, kako su naveli na Twitteru "izbijaju se iz čarapa od posla" i možemo biti sigurni kako nas ovog ljeta očekuje nešto veliko. Kao i sa svakom ekspanzijom dosad. Međutim, hoće li NEXT konačno biti ona nadogradnja koja će igru kompletno približiti svemu onome što je obećano prije izlaska?

AlexY
2018 Ožu 30 12:26:29 AM
pffthaha

Je li ikoga više briga? Svašta.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1