• PS4

God of War (2018)

DATUM IZLASKA: 20.4.2018.

IZDAVAČ: Sony

DEVELOPER: Santa Monica Studio

ŽANR: Akcijska avantura

Novi God of War pružiti će odabir izvođenja u 60 ili 30 FPS-a

Još dobrih vijesti dolazi iz Santa Monice.

Napisao  Utorak, 03 Travanj 2018

Sve ide prema planu. Novi God of War je pozlaćen, što znači da je igra dovršena i krenula je u razmnožavanje, pa ćemo najveću Sonyjevu ovogodišnju ekskluzivu igrati 20-og ovog mjeseca.

Novost je i da će vlasnici PlayStation 4 PRO konzola imati na izbor odabir grafičkih performansi. Od glavnog direktora igre na Twitteru je potvrđeno da ćemo moći odabrati tzv. "performance mode", koji nije dodatno pojašnjen, ali sudeći prema iskustvima iz prijašnjih igara prilagođenih PRO konzoli, to bi trebalo značiti da ćemo nauštrb kvalitete grafike moći igru igrati u veličanstvenih 60 sličica u sekundi.

Također, kasnije je potvrđeno kako isti odabir neće imati vlasnici običnog PlayStationa 4, što je i razumljivo. Dakle, vlasnike PRO konzole očekuje poslastica s prikazom u 4K checkerboard rezoluciji uz stabilnih i ugodnih 30 FPS-a, ili na 1080p rezoluciji u vjerojatnih 60 FPS-a. Posebno će to odgovarati onima koji još uvijek ne posjeduju 4K televizore, koji smo na ovim prostorima još uvijek u velikoj većini.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.