• PS4

Marvel's Spider-Man

DATUM IZLASKA: 7.9.2018.

IZDAVAČ: Sony

DEVELOPER: Insomniac

ŽANR: Akcijska avantura

Nadolazeći Spider-Man za PlayStation 4 neće imati mikrotransakcije

Spider-Man nastavlja dobru praksu igara kojima je Sony izdavač.

Napisao  Četvrtak, 05 Travanj 2018

Nakon što smo saznali kako Spider-Man na PlayStation 4 stiže 7. 9., više informacija o samoj igri trebali bismo dobivati svakog radnog dana sve do kraja ovog mjeseca. Za američki Game Informer tako je na čak 114 pitanja odgovarao direktor igre Bryan Intihar. Saznali smo dosta toga zanimljivog, a ovdje vam prenosimo najbitnije.

Prvo, a nama u duhu recentnih zbivanja u gaming industriji i najzanimljivije je – Spider-Man neće sadržavati mikrotransakcije u nikakvom obliku! Nastavlja se tako praksa u igrama kojima je Sony izdavač, pa se Spidey pridružuje svim ostalim njihovim ekskluzivama koje stižu ove godine.

Više igrivih likova

Bryan se osvrnuo na tehničke karakteristike igre, pa je potvrdio kako će se igra izvoditi u 30 sličica u sekundi na obje PlayStation 4 verzije konzole. Na PlayStationu 4 PRO igra će se izvoditi i izgledati "nešto bolje".

Ono što će iznenaditi mnoge je informacija kako će Spideyeva družica Mary Jane također biti lik u igri kojim možemo upravljati. Dakle, potvrđeno je i kako je radnja igre smještena u doba nakon što su se oni dvoje upoznali.

Sami svijet igre biti će nekoliko puta veći od Insomniacovog Sunset Overdrivea koji je na Xboxu One izašao 2014. godine koja je po otvorenom svijetu i gameplay mehanikama donekle slična onima u Spider-Manu. Također, površno je potvrđeno i postojanje crafting gameplay elemenata, a tu je i nezaobilazno uzimanje selfieja s civilima u igri.

Spider-Man ekskluzivno na PlayStation 4 stiže 7. 9., a posebno preporučamo baciti pogled na limitirano izdanje igre po cijeni od čak 150 dolara.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1