Ubisoft je na originalni način potvrdio Watch Dogs 3

Baš kako i priliči jednoj takvoj igri.

Napisao  Ponedjeljak, 09 Travanj 2018

Kako i priliči jednom takvom naslovu koji svoj naglasak stavlja na hakiranje i osjetljivost digitalnih informacija, Ubisoft je putem uPlay digitalnog servisa i svojeg AI assistenta potvrdio kako je Watch Dogs 3 zaista u razvoju. Podsjećamo, sve je počelo kad je Ubisoft (ne)namjerno obrisao post na Twitteru samo minutu od objave, čime je započeo svojevrsni gerilski marketing.

Prije koji dan jedan korisnik Twittera podijelio je rezultate svojeg "rudarenja" izvornog koda uPlay aplikacije, koja najednom izbaci prozorčić u Watch Dogs stilu, gdje naočigled izlistava niz komandi za "hakiranje" aplikacije. Dok komanda za "ispis liste nenajavljenih igara" prigodno skriva rezultate. Iz videa je jasno vidljivo kako je sve skupa dizajnirano s naumom, isključivši tako bilo kakvu mogućnost kako se radi o pogrešci ili najavi neke druge igre.

Treća, a zasad i najkonkretnija potvrda je ona od Ubisoftovog Sama – asistenta kontroliranog umjetnom inteligencijom čiji je dom unutar Ubisoft Club mobilne aplikacije. Na pitanje "hoće li biti Watch Dogsa 3?" on kaže da igra nije dovršena, ali prema posljednjoj verziji igre koju je "igrao" ona je jako dobra.

watchdogs3.jpg

Moramo priznati, Ubisoft vodi zaista zanimljivu marketinšku kampanju, pa jedva čekamo idući potez kompanije. I pravo pitanje je, hoćemo li prvi prikaz igre dobiti na E3 sajmu ili možda i ranije?

19Marksman89
2018 Tra 09 04:56:29 PM
Kome treba smece po treci put?! Ne razumijem
buz
2018 Tra 09 06:49:23 PM
Fool me once i nikad više ne kupujem Watch Dogs.
FicoLegend
2018 Tra 09 07:57:02 PM
Quote:

Kome treba smece po treci put?! Ne razumijem

> Igra nije službeno ni najavljena
> Igra je smeće

Ne znam jesam ja lud što mi je ovo nelogično ili...
Chono7
2018 Tra 09 09:12:36 PM
Zapravo je sasvim logicno, ako ides metodom ekstrapolacije  :D
Yakuza_stinger
2018 Tra 09 09:27:44 PM
Meni se čini da je Ubisoft generalno u puno boljoj poziciji ovih mjeseci tako da, ako je suditi prema Ass Krid Origins, WD3 bi mogao biti dosta dobra igra.
FicoLegend
2018 Tra 09 09:45:39 PM
Quote:

Zapravo je sasvim logicno, ako ides metodom ekstrapolacije  :D

A gle, od Siegea Ubisoft nije fulao. Division su popravili, Wildlands je igretina, Origins ima najmoderniji živi svijet uz Horizon i Witchera, petica Far Cryja je promijenila standardni pristup tornjeva. Može se svašta za Ubisoft pričati u fazi godišnjeg AC-a i velikih downgradeova, ali danas je priča drukčija. Dobivamo stvarno kvalitetne igre i odličnu podršku igračima.

Kad smo kod toga, moraš igrati Origins. :D
Icek™
2018 Tra 09 09:47:22 PM
Quote:

Meni se čini da je Ubisoft generalno u puno boljoj poziciji ovih mjeseci tako da, ako je suditi prema Ass Krid Origins, WD3 bi mogao biti dosta dobra igra.


Slažem se. Prvi je bio dosadan i repetivan, drugi je već bio puno življi i zabavniji. Ubisoft zadnjih godinu dana vuče dobre poteze i postaje mi jedan od najdražih izdavača. Velika očekivanja imam od WD3.
Veigue
2018 Tra 09 10:24:14 PM
Ja nisam znao da dvojka postoji.
Garrus_V
2018 Tra 11 01:10:04 AM
Meni je watch dogs 2 genijalna igra i jedna od boljih igara 2016. godine. jedinica mi je bila dosadna i opcenito monotona. Veselim se trecem nastavku definitivno iako mislim da je vecina nas bila sigurna u e3 2018 reveal tako da bas i nije iznenadjenje. Mozda bude kakva najava za prince of persia ili splinter cell, to bi bila iznenadjenja.
Ulogiraj se da bi komentirao.