• PS4

God of War (2018)

DATUM IZLASKA: 20.4.2018.

IZDAVAČ: Sony

DEVELOPER: Santa Monica Studio

ŽANR: Akcijska avantura

God of War imat će četiri težine i detalj koji obećava još bolju imerziju

Izgleda da će svatko na pravi način moći prilagoditi razinu izazova.

Napisao  Srijeda, 11 Travanj 2018

Ekipa developera iz Sonyjevog studija Santa Monica odlučila je s nestrpljivim fanovima podijeliti detalje o četiri razine težine prema kojima će u igri moći uživati obični “kežualci”, ali i pravi “hardcore” igrači, ups, oprostite, ratnici.

Izazovi za sve uzraste

Detaljne opise težina izazova pronaći ćete na službenom blogu, a prvi od njih, Give Me A Story, nudi uživanje u priči bez previše izazova i uz mnogu veću mogućnost za pogrešku u sukobu s neprijateljima.

Drugu razinu težine, Give Me A Balanced Experience, sami developeri preporučuju za odabir većini igrača koji će dobiti balansirano iskustvo s primjerenom dozom izazova.

Očekivano, Give Me A Challenge diže razinu težine i daleko manje oprašta pogreške. Developeri su ovo namijenili iskusnim veteranima God of Wara koji su prijašnje nastavke završavali na najtežim postavkama.

Ponajveći izazov predstavljat će težina Give Me A God of War. Prema riječima ljudi koji su radili na igri, neće samo oslabiti Kratosa i neprijateljima dati veću snagu, već će se sami protivnici drugačije postavljati tijekom borbe, a s ciljem što većeg mogućeg izazova. Zanimljivo, jednom kada krenete igrati na ovoj težini, kasnije neće biti mogućnosti za spuštanje razine izazova, osim da se krene od samog početka.

S HUD-om? Bez HUD-a?

Developeri su također istaknuli postojanje nečeg što su nazvali “Immersion Mode”. Takav način igranja uklonit će s ekrana većinu HUD-a i (nekima) nepotrebnih sitnica, što bi trebalo omogućiti još bolje i lakše uživljavanje u samu priču.

Kako će sve to izgledati i funkcionirati? Ne znamo, jer igra izlazi 20. travnja, naravno, za PlayStation 4.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1