Cory Barlog, direktor novog GOW-a, želi raditi na novom i potpuno originalnom IP-u

God of War je rasturio gaming scenu s recenzijama, a kreativni direktor igre već ima velike planove za idući projekt.

Napisao  Petak, 13 Travanj 2018

God of War je trenutno vruća roba na internetu zahvaljujući impresivnim ocjenama koje zasad drže prosjek od 95 na Metacriticu, a sada smo dobili i nove informacije o idućem projektu od samog Coryja Barloga koji je vodio Sony Santa Monica ekipu u razvoju nove GOW igre.

YouTuber Skill Up objavio je novi intervju s Barlogom u kojemu smo saznali kako je Cory doživio pozitivne dojmove od novinara, a tu je bila i vrlo zanimljiva informacija o tome što kreativni direktor planira nakon izlaska igre. Prvo je na redu duži odmor od par mjeseci kada Cory planira poptuno nestati kako bi se opet povezao sa svojom obitelji, a nakon toga bi volio raditi na potpuno novom projektu po njegovoj originalnoj viziji. Cory je napomenuo da će za takav potez prvo morati uvjeriti Sony, a mi vjerujemo da ima dosta velike šanse nakon uspjeha nove igre.

David Jaffe bio je najzaslužniji za stvaranje originalnog God of Wara, a Cory je nakon uloge animatora u originalu postao vrlo značajno ime za serijal zbog svoje uloge direktora na nastavku. Barlog se nakon dosta godina po drugim studijima vratio u Sony Santa Monica u kojemu je proveo zadnjih pet godina stvarajući novi God of War.

Potpuni razgovor možete pogledati u videu ispod.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1