• PC
  • PS4
  • XONE

Fortnite Battle Royale

DATUM IZLASKA: 26.9.2017.

IZDAVAČ: Epic

DEVELOPER: Epic

ŽANR: Battle Royale

Fortnite Battle Royale mogao bi podržavati više od 100 igrača na mapi

Razmatra se, ali postoje određene limitacije.

Napisao  Utorak, 17 Travanj 2018

Broj od 100 igrača na mapi postao je standard za battle royale igre. Puno ranije nego što su PUBG i Fortnite Battle Royale zaludili svijet postojali su battle royale modovi u popularnim igrama, ali s značajno manjim brojem igrača. Upravo s povećanjem i masovnošću koje je isto donijelo, battle royale žanr je doživio svoju eksploziju.

Ipak. postoje naslovi koji obećavaju i neke naočigled nerealne brojke. Pa Mavericks: Proving Grounds Automaton Gamesa obećava do kraja godine svoju igru izdati s podrškom do 400 igrača, dok bi iduće godine taj broj mogao se popeti na njih 1000. Igrači bi trebali igrati na mapi od 12 kvadratnih kilometara. Developeri tvrde kako su pronašli način kako da to izvedu, pa nam preostaje samo čekati na prvu igrivu verziju.

Povećanje je izgledno, ali trebalo bi optimizirati igru i pokretač

Za službeni PlayStation magazin se tako i glavni Epicov dizajner osvrnuo na rast broja igrača u Fortnite Battle Royaleu. Prema njegovim riječima, unutar studija već neko vrijeme raspravljaju ima li smisla podizati broj igrača, što se ipak neće dogoditi brzo, ali u nekoj budućnosti bi to bilo jako izgledno. Mišljenja smo kako ćemo gotovo sigurno vidjeti vremenski limitirani mode za više od 100 igrača u Fortniteu.

Ako je to netko sposoban ostvariti, onda je to ekipa iz Epica. Epic, osim što razvija Fortnite, je i kreator Unreal 4 pokretača koji pokreće i Fortnite i PUBG. Epicovci svoj proizvod poznaju u dušu, konstantno ga razvijaju, te smo sigurni kako su i više nego sposobni svoj pokretač optimizirati na način da može uspješno podržavati i još veći broj igrača. Jer upravo je to jedina zapreka koja se studijima nalazi na putu – tehničke limitacije.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.