• PS4

God of War (2018)

DATUM IZLASKA: 20.4.2018.

IZDAVAČ: Sony

DEVELOPER: Santa Monica Studio

ŽANR: Akcijska avantura

Kada vidite God of War demo iz 2015. godine, shvatit ćete zašto se radi o igretini

Napredak je bio doista velik. U to uopće nema sumnje.

Napisao  Subota, 21 Travanj 2018

Vjerujemo kako sada većina vas marljivo skuplja satnicu u novom God Of Waru i pritom uživa u svakoj sekundi. Što kažete na to da pogledate jedan usporedni prikaz avanture Kratosa i Atreusa pa da vidite kako je to izgledalo prije otprilike 3 godine?

Dok su manje više sve scene imaju identičan položaj kamere i pogled na akciju, nemoguće je ne primjetiti činjenicu koliko je grafički igra napredovala u te 3 godine. Em je ljepša, em je detaljnija, a i broj sličica u sekundi je daleko stabilniji u završnoj verziji igre. Kao što se može vidjeti, u te 3 godine razvoja Atreusu ponešto narasla kosa, a Kratosu bradurina te mu se pokoja ekstra bora naselila po licu. Osobno, mislim da je sada dizajn puno bolji i prikaz likova djeluje puno uvjerljivije.

Sada kada ste odvojili to malo vremena a pogledati video, možete nabaciti smješak od uha do uha i nastaviti dalje igrati ovo remek djelo dok će Cory Barlog i dalje lijevati suze radosnice na visoke ocjene i odlične kritike igrača i recenzenata. A tko bi mu mogao ikada zamjeriti takvo nešto? Zaslužio je sve pohvale!

FFA recenzija uskoro stiže, a dok čekate taj vrhunski pamflet nulte kategorije, pogledajte neke komentare forumaša objedinjene u jednoj slici:

GoW_komentari_FFA.jpg

Autori teksta: Forumaši / autor slike: ELECTRONICUS

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.