• PC
  • PS4
  • XONE

Fortnite Battle Royale

DATUM IZLASKA: 26.9.2017.

IZDAVAČ: Epic

DEVELOPER: Epic

ŽANR: Battle Royale

Ako ste odlični u Fortniteu, Ashland University of Ohio nudi stipendiranje

Zašto ovoga nije bilo niti ima na mom faksu? Haaaaa?

Napisao  Subota, 21 Travanj 2018

Nije novost da određeni fakulteti u svijetu nude svojevrsni eSports program gdje studenti mogu igrati popularne multiplayer kompetitivne naslove kao što su Counterstrike: Global Offensive, League of Legends, StarCraft II i slične. U svrhu da se od njih naprave respektabilni pro igrači jer brušenje skilla nikada dosta.

Ashland University of Ohio je tako odlučio u svoj kolegijalni sportski program među gorespomenute igre ugurati i Fortnite: Battle Royale kako bi krenule pripreme za natjecanja na jesen ove godine. Prve naznake toga su krenule kada je fakultet još u veljači zaposlio veterana Josh Buchanana kao glavnog trenera koji ima višegodišnjeg iskustva na eSports natjecanjima i drži 40. mjesto u SAD-u u igri StarCraft II. Sljedeći korak krajem ovog mjeseca je konstrukcija gaming centra smještenog u Ashland fakultetu na nižoj razini knjižnice koji će sadržavati 25 gaming stationa opremljenih sa PC-ima i pripradajućom periferijom.

A sada slijedi ono najzanimljivije. Za sve one zainteresirane za sudjelovanje, fakultet nudi stipendiju do 4000$ ovisno o tome koliko je prijavljeni dobar u igranju i ovisno o akademskim kriterijima. Svi koji bi se htjeli okušati u tome, mogu otići na ovu poveznicu i prijaviti se. Mi ostali ćemo jest burek u pauzi između slabo plaćenih poslova u lijepoj našoj.

F_i_C_O
2018 Tra 22 01:56:46 AM
Zato jel...

O6F63Xf.png
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno