• PC
  • PS4
  • XONE

Fortnite Battle Royale

DATUM IZLASKA: 26.9.2017.

IZDAVAČ: Epic

DEVELOPER: Epic

ŽANR: Battle Royale

Stižu li u Fortnite velike promjene?

Bliži se kraj treće sezone, a četvrta bi mogla biti puna iznenađenja.

Napisao  Nedjelja, 29 Travanj 2018

Nizom objava na službenom Twitteru (pronaći ćete ih niže u članku) Epic pali maštu fanova, a kako stvari stoje, čini se da će se taj niz nastaviti sve do početka nove, četvrte sezone.

Ako pažljivije bacite oko na slike iz spomenutih objava, primijetit ćete da se na svakoj od njih predstavlja po jedan superheroj. Da se radi baš o njima, sugerira datum prve objave koji se gotovo poklapa s premijerom jednog od najiščekivanijih filmova o, pogađate, superherojima (ako vam je slučajno promaklo, pročitajte našu recenziju filma The Avengers: Infinity War).

Fortnite

Jeste li za jednu rundu igre "Pronađi razliku"?

Fortnite

Da se sve zahuktava pred početak nove sezone je sve češća pojava kometa, a igrači mogu primijetiti u njihovoj blizini primijetiti nešto što bi mogli biti NLO-i (link). Isto tako, u “Save the World” ima misija u kojoj se spominje otimanje od strane vanzemaljaca i skupljanje teleskopa kao zadatak.

Što možemo očekivati?

Dakle, imamo dolazak superheroja i pojavljivanje vanzemaljaca. Developeri iz Epica pobudili su zanimanje, ali nisu zapravo mnogo toga otkrili. Hoće li se sve svesti samo na različite “skinove” tematizirane superherojima i vanzemaljcima ili će Epic otići korak dalje? Sudeći po “teasovima”, stvara se popriličan “hype”, a razina očekivanja raste sve više, pa se nećemo iznenaditi da nova sezona donese drastične promjene na mapi, međusobni sukob između superheroja i vanzemaljaca.

I dok "normalni" igrači igraju novi God of War, Yakuzu 6, natjeravaju se s ekipom u Gran Turismo Sportu ili napucavaju u preporođenom Battlefieldu 1, pred onima koji prate i zaluđeno igraju ovu zaraznu pošast zanimljivi su dani otkrivanja finih noviteta u omiljenoj im razbibrizi. Treća sezona trebala bi završiti već 30. travnja, što znači da su promjene pred samim vratima.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.