• PS4
  • XONE

Red Dead Redemption 2

DATUM IZLASKA: 26.10.2018.

IZDAVAČ: Rockstar

DEVELOPER: Rockstar

ŽANR: Western akcijska avantura

Dojahao je novi trailer za Red Dead Redemption 2 i pokazao nam početak kraja Divljeg zapada

Rockstar ponovno rastura, čeka nas potencijalna igra generacije.

Napisao  Srijeda, 02 Svibanj 2018

Kada Rockstar najavi događaj, čitav svijet prati. Red Dead Redemption jedna je od najiščekivanijih igara generacije, a novi prikaz dao nam je malo više informacija o samoj radnji. Već smo znali da će glavni lik ovog western spektakla biti Arthur Morgan, član bande poznatog nam Dutcha van der Lindea, no sada znamo i par konkretnijih činjenica kao što je vrijeme radnje. Vraćamo se na sam kraj 19. stoljeća, u 1899. godinu kada se Dutcheva banda mora susresti s neizbježnim krajem Divljeg zapada.

Poznata lica na putovanju

Sada je sigurno i da se vraća Bill Williamson, jedan od glavnih antagonista prošlog nastavka, no interesantno je da možemo vidjeti i Johna Marstona koji je u to vrijeme još uvijek jahao s Dutchom. Također, Rockstar je ponovno rasturio s dizajnom, čekaju nas svakakvi likovi, što je ujedno vidljivo i na priloženoj slici.

rdrt32

Ekipa je na okupu, a Dutch izgleda kao da je izašao iz Deadwooda.

Morat ćemo čekati još pola godine jer igra izlazi 26. listopada, no za očekivati je da će Rockstar polagano pojačati s prikazima igre kako bi nas pripremili i nahypeali (kao da već nismo) na još jedno potencijalno remek-djelo majstora otvorenog svijeta.

Blade
2018 Svi 02 07:44:58 PM
Da neznam da je RDR rekao bi da je Call of Juarez. Trailer nije neko ludilo.
Cloud
2018 Svi 02 09:44:32 PM
Ništa posebno. Očekivao iskreno neki napredak, al ovo meh.
Ulogiraj se da bi komentirao.