Nakon još jedne prilično duge šutnje, danas stiže live stream za Beyond Good And Evil 2

Danas saznajemo miče li se razvoj igre u nekom smjeru ili ne.

Napisao  Četvrtak, 03 Svibanj 2018

Prvi Beyond Good And Evil je izašao prije 15 godina ilitiga sada već davne 2003. godine. Na nastavku (prequelu) se počelo raditi još od prvih špekulacija 2007. godine. Kao što vidite, to je još jedna u nizu igara koju je očito zahvatio razvojni pakao. Foršpan za prošlogodišnji E3 je trebao nagovijestiti da nakon niza godina praktički ničega se stvari pomiču u pravome smjeru. Evo kako je to tada izgledalo:

A onda opet šutnja. Novi E3 samo što nije "pred vratima". Pokoji konceptni art je isplivao na bespuća interneta i to je to. Sve do maloprije kada je na svom Twitteru Ubisoft najavio livestreaming kako bi fanovi vidjeli u kojem je stadiju igra.

Pa konačno da su se udostojili dati nam nešto informacija nakon skoro godinu dana. Stvarno se nadamo da će se fino pojaviti YouTube odnosno Twitch kanalu (ovisno o tome koji preferirate za gledanje) i reći kako je razvoj pri kraju i lupiti datum izlaska. Ipak je čitav Assassin's Creed serijal nastao u međuvremenu otkako je Beyond Good And Evil 2 začet. A to vam treba sve reći koliko je to dug period.

Bilo kako bilo, live stream u kojem će se predstaviti Beyond Good And Evil 2 će se događati u 18:00 sati prema našem vremenu.

Icek™
2018 Svi 03 09:50:21 AM
Jedva čekam. BG&E2 mi je jedna od najiščekivanijih igara svih vremena.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1