U Star Citizenu prikazana jedna od najdosadnijih misija u povijesti igranja

Dok se s druge strane radi o vjerojatno najljepšoj grafici s obzirom na opseg igre.

Napisao  Subota, 05 Svibanj 2018

IGN je odigrao određenu dionicu najnovijeg Star Citizena, te su podjelili video od 6 minuta u kojem se spuštaju na planet, uzimaju kutiju iz baze, unose kutiju u svemirski brod i napuštaju planet.

Napuštajući amtosferu planeta brod polako ulazi u beskrajno crnilo svermira, a naš pilot odlučuje ugasiti pogon, otvoriti stražnja vrata broda i izaći u ugodnu svemirsku šetnju.

Igra izgleda daleko bolje nego ranije, ima puno više detalja i promjena grafičkog pokretača je svakako pun pogodak. Pojedine scene izgledaju nevjerojatno uzevši u obzir igre sličnog opsega, ali i one daleko manje od Star Citizena.

Međutim, sadržaj i datum izlaska je nešto što izaziva polemike i kontroverze oko ovog naslova. Cloud Imperium Games planira u trećem kvartalu ove godine izbaciti verziju 3.3.0, a u zadnjem kvartalu godine verziju 3.4.0, tako da je sve izglednije kako igra neće izaći niti u 2019. godini.

Ako vas zanima napredak razvoja na mjesečnoj bazi, onda možete posjetiti sljedeću poveznicu i pročitati na čemu pojedine podružnice Cloud Imperiuma rade.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.