• PC
  • PS4
  • XONE

Pro Evolution Soccer 2019

DATUM IZLASKA: 30.08.2018.

IZDAVAČ: Konami

DEVELOPER: PES Productions

ŽANR: Nogometna simulacija

PES 2019 službeno je najavljen, stiže krajem ljeta

Naslovnice će krasiti zvijezda Barcelone i bivši kapetan Engleske reprezentacije.

Napisao  Četvrtak, 10 Svibanj 2018

Pisali smo o tome kako je Konami ove godine izgubio autorska prava na Ligu prvaka, no iz njihovog tabora javljaju da će PES 2019 sadržavati još više licenciranih liga, stadiona i klubova nego prije.

Naslovnice pripale zvijezdi u usponu i povratniku iz mirovine

Već gledanjem samog trailera lako zaključujemo da će “covere” krasiti Brazilac Philippe Coutinho koji trenutno brani boje Barcelone, a društvo će mu praviti Beckham, bivši kapetan Engleske repke, kojeg je Konami dovukao zbog još uvijek zvučnog imena i marketinškog potencijala. Tako će se Coutinho naći na naslovnici “običnih” izdanja PES-a, dok će u Beckhamu uživati kupci Legend Editiona (dostupno samo digitalnim putem).

Ima li noviteta?

Prema dostupnim informacijama, dobit ćemo čak 11 novih karakteristika za igrače, što bi trebalo ponuditi, barem na papiru, znatno veću mogućnost odabira i raznovrsnost individualaca s kojima se igra. Kao i svake godine, bit će tu još novih vrsta dodavanja i šutiranja, novi sistem prikaza umaranja igrača i mnoštvo vizualnih poboljšanja.

Kada izlazi?

Pro Evolution Soccer 2019 u Europi izlazi 30. kolovoza, i to za PlayStation 4, Xbox One i Steam (PC), dok se verzija za Nintendo Switch još uvijek ne spominje.

blowfish
2018 Svi 10 12:50:35 PM
Očekujem dosad neviđen peak od 50 igrača online i rekordno brz pronalazak gejma od samo 8 minuta!

Plus, ovo smećence na coveru im je skroz prikladno.
Nenad_87
2018 Svi 10 09:19:42 PM
Nazalost odavno sam izgubio vjeru u PES. Ca ni recenziju ne pogledam. Interes za ovaj serijal mi je pao na nulu.
Blade
2018 Svi 11 02:10:47 PM
Prošlogodišnji nogomet, sama fizika, im je stvarno bio dobar, bolji od Fife imo, šteta što ih sve ostalo jebe, od prezentacije i licenci do komentatora.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1