• PC
  • PS4

No Man's Sky

DATUM IZLASKA: 9.8.2017.

IZDAVAČ: Hello Games

DEVELOPER: Hello Games

ŽANR: Akcijska survival avantura

Potvrđeno je: No Man's Sky Next stiže 24. 7. s multiplayerom i brdom novih mogućnosti

Sean Murray se vratio u akciju s intervjuom na Xboxovoj televiziji.

Napisao  Petak, 18 Svibanj 2018

Ono što smo prekjučer predvidjeli, to se sad i ostvarilo, jer veliki Sean Murray je potvrdio: No Man's Sky Next stiže na PC, PS4 i Xbox One 24. 7. i donosi fokus na pravi multiplayer.

Sean Murray je to potvrdio u Xbox Inside emisiji, gdje nadodao kako ćemo s prijateljima moći formirati grupe, zajedno graditi baze i ratovati protiv botova i drugih igrača. S drugim igračima ćemo razvijati kolonije koje se protežu kroz više planeta i planetarnih sustava,  što samo po sebi donosi pitanje saveza ili federacija u  obliku one iz Star Trek serija i filmova.

Upravo se sa Star Trek univerzumom i usporedio u razgovoru, komentirajući kako će igrači međusobno funkcionirati baš na način kako nam to rade omiljeni likovi iz ST serijala. Zbilja jedva čekamo vidjeti kako će to izgledati u praksi.

Ako prodaja na Xbox One bude bila dobra, NMS će značajno produžiti svoj vijek trajanja

Sean se u nastavku osvrnuo na Xbox One verziju koja će biti ista kao i na drugim platformama, dok će Xbox One X dobiti određena poboljšanja u skladu sa snagom najjače konzole na svijetu. Za kraj razgovora Sean je potvrdio kako će NMS Next ekspanzija donijeti još brdo novog sadržaja na kojem su radili punih godinu dana, te se nada kako će igru moći razvijati i dalje u narednim godinama.

Sean Murrayju i Hello Gamesu sada želimo puno sreće i što bolju prodaju na Xbox One konzolama. Dečki, napunite kase, osigurajte si plaće i samo nastavite raditi na igri. Možda jednog dana NMS postane ono što smo nekad svi priželjkivali!

Noćna Mandragora
2018 Svi 18 12:22:23 PM
Na svom sferakonskom predavanju od prošle subote imala sam cijeli jedan slajd rezerviran samo za NMS i Seana Murrayja. Naslov slajda bio je: "Lažno oglašavanje". :DD Heh, tako je to - jednom kad dođeš na loš glas, teško ga se riješiti, a Sean Murray i ekipa će još puno truda morati uložiti da se riješe loše reputacije i vrate povjerenje igrača.
FensiSuperstar
2018 Svi 18 01:14:02 PM
[member=1]Fenix[/member] jesam ti rekao. BELIEVE. MULTIPLEJERRRRR. Na prvom popustu imaš gift na steamu. Samo da znaš!
[member=161]Noćna Mandragora[/member] tehnički Hello Games je ispunio sve što su rekli da će ispunit :) sa vremenskim kašnjenjem.
mislim da je tu sve Sony kriv što ih je požurio da dignu keš. A i vjerujem da znaš što bi se desilo da je Sean Murray okrivio Sony.

Strimat će se.
viper89
2018 Svi 18 06:08:49 PM
Uopce nije istina i vec je Geoff Keighley komentirao tu pricu sa Murrayem i Hello games. Upravo su oni sami forsali cijenu od 60 dolara i taj pristup i imali su potpuno kontrolu kad ce izac. Jednom su i odgodili. To je skroz indie igra bila i mogli su radit kako su oni to zamislili, Sony im je tiskao samo fizicku verziju za PS4 i radio marketing E3 i ostale gluposti. Sean Murray je nadrobio sve kaj je mislio da ce bit a neke stvari tek sad dolaze
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1