• PC
  • PS4
  • XONE

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

DATUM IZLASKA: 1.12.2015.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft Montreal

ŽANR: Taktički FPS

Operation Para Bellum donosi dva nova operatera i mapu u Rainbow Six Siege

Talijanski DLC je u potpunosti prikazan na finalima pro lige.

Napisao  Ponedjeljak, 21 Svibanj 2018

Ubisoft je konačno otkrio drugu sezonu za treću godinu svoje popularne FPS igre. Operation Para Bellum je talijanski DLC koji nam donosi dva nova operatera i Vila mapu. O mapi i operatorima smo već mogli nešto vidjeti u kratkim teaserima, a developeri su sada prije finala pro lige u potpunosti otkrili nove operatere i što sve donose na bojište.

Alibi je operaterka koja ima poseban decoy gadget koji može postaviti do tri holograma koji izgledaju baš kao njezin defaultni model koji će biti odličan način za zbuniti napadače. Maestro je baš kao i Alibi defender, a njegov poseban gadget je Evil Eye kamera koja je otporna na većinu napada, a pored pregleda bojišta ima i sposobnost ispucavanja lasera koji mogu uništiti brojne gadgete, ali i biti opasni za napadače s malo healtha. Maestro je anchor s LMG-om koji ima i ACOG, a Alibi je klasičan roamer s MX4 Strorm SMG-om.

Novi DLC nam donosi hrpetinu novih promjena za UI, novu defuser animaciju i promjenu na mapi Clubhouse koja će biti dosta izmjenjena i poboljšana. Ubisoft će uskoro izbaciti i potpuni popis promjena na svojoj stranici.

Operation Para Bellum bi trebao uskoro izaći, a čitav DLC će prvo biti dostupan na TTS serverima ovog utorka. Za više detalja o samoj mapi i operaterima svakako pogledajte novi Ubisoftov video ispod.

Nenad_87
2018 Svi 21 08:25:26 PM
Meni se svidja sto sam vidio. Najvaznije da novi gadgeti nisu OP. Koliko ce biti korisni vidjeti cemo.
Mapa mi se svidja ali to je uvijek specificno. Treba je prvo probati da se vidi dali je dobro balansirana.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1