• PC
  • PS4
  • XONE

Far Cry 5

DATUM IZLASKA: 27.3.2018.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft

ŽANR: Akcijska avantura, pucačina

Vijetnam veoma brzo stiže u Far Cry 5

Iz Ubisofta javljaju da prvi DLC izlazi za sve aktualne platforme, i to već za desetak dana.

Napisao  Petak, 25 Svibanj 2018

Prvi od tri najavljena DLC-a za Far Cry 5 izlazi 5. lipnja i nosi naslov “Hour of Darkness”. Ako niste previše upoznati sa sadržajem petog nastavka serijala, u tome će vam najbolje pomoći čitanje/gledanje naše recenzije, a ako znate sve što je potrebno o ovom open-world FPS-u (i k tome vam je igra dobra), razveselit će vas vijest da nadolazeći DLC seli radnju u Vijetnam.

Poveznica s glavnom radnjom bit će žitelj Hope Countyja, Wendell “Red” Redler, a njegov zadatak bit će pronalaženje i spašavanje suboraca od neprijateljske sile tijekom rata u, nećete nikad pogoditi, Vijetnamu.

Očekivano, DLC uz novi setting donosi i novu opremu, sposobnosti i dva nova načina igranja - Survivor Mode i Action Movie Mode. Za prvi je prilično jasno da će igračima biti ograničeni resursi, dok će drugi biti upravo suprotan.

Kao što smo rekli, DLC House of Darkness izlazi za PS4, Xbox One i PC i moći će ga se kupiti zasebno, ali i kao dio Season Passa. Napomenut ćemo još da će vlasnici Season Passa dobiti još dva DLC-a, Lost in Mars u srpnju i Dead Living Zombies u kolovozu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget