Nintendo Switch odbacio je nepotreban dodatak i postao jeftiniji, ali samo u Japanu

Nintendo nastavlja musti svoju zlatnu kravu.

Napisao  Ponedjeljak, 28 Svibanj 2018

Tko god posjeduje Nintendo Switch ili ga je imao prilike koristiti barem neko vrijeme uvjerio se u jedno – Nintendo Switch je primarno prijenosna konzola. Da, kad se postavi unutar docka ona postaje klasična konzola, međutim, praksa i statistike su pokazali kako igrači Nintendo Switch koriste većinski kao prijenosnu konzolu.

Kao prijenosna konzola Switch "ubija", igre su zabavne, dok je ergonomija na iznenađujuće visokoj razini. Što posebno znaju Japanci koji su poslovično ludi za prijenosnim konzolama. Nintendo je tako prepoznao kako je dock koji Switch pretvara u klasičnu konzolu njima nepotreban, pa je predstavio novi paket.

Prodaj ga i bratu i sestri i materi i ocu i babi i didi

Novi paket tako eliminira dosad esecijalni dock, grip za joyconne, punjač i HDMI kabel, te je u Japanu sad moguće kupiti Switch za otprilike 50 eura manju cijenu.

Dock se i dalje može kupiti odvojeno, a zasad je jeftiniji Nintendo Switch paket dostupan jedino u Japanu. Tako je Nintendo uspješno prepoznao trend koji pokazuje kako je Switch prepoznat više kao osobna konzola nego kao prijenosna, pa će sada još uspješnije prodavati svoj proizvod u više primjeraka unutar obitelji. To je nešto što bi također željeli i Sony i Microsoft, međutim, nisu toliko uspješni.

 

Veigue
2018 Svi 28 11:49:03 AM
Realno, neke igre su jednostavno bolje u docked modu (Xenoblade 2, Zelda; nagađam i Mario - nisam ga još igrao, ali čini mi se prebizarno igrati 3D platformer na prijenosnoj konzoli), ali opet, to su Japanci. Njihov cijeli stan je nešto malo veći od moje sobe, pa nije ni čudo da nemaju gdje staviti TV.

Treba njima još koja Godzilla da ih dovede u red.
ikral
2018 Svi 28 12:29:57 PM
Potez je dobar, nekome stvarno ne treba dock a želi jeftiniju konzolu no kad bi kupovali sve što je izbačeno iz paketa siguran sam da bi koštalo puno više od fifti baks.
SandmanCRO
2018 Svi 28 06:04:05 PM
Dobar potez ali da ga primjene kroz cijeli svijet a ne samo u Japanu
Prayer
2018 Svi 28 06:30:34 PM
Osim što je konzola jeftinija uvodi se snjome i novi hardware tj "Mariko" zakrpa koja prekriva bootrom fuck up koji je NVIDIA napravila sa TX1. No zanimljiva ponuda, da sam imao priliku možda bih čak i uzeo ovu konzolu tj bundle. No Nintendo kao Nintendo što je pohlepan je izbacio vrijednost paketa veći od $100 a cijenu bundle-a spustio samo za $50!
Icek™
2018 Svi 28 06:34:19 PM
Quote:

No Nintendo kao Nintendo što je pohlepan je izbacio vrijednost paketa veći od $100 a cijenu bundle-a spustio samo za $50!

To sam baš i ja htio reći. Baš je ogavno koliko su pohlepni i gramzivi. Davno sam rekao da je Nintendo fan baza krava muzara za Nintendo.
Prayer
2018 Svi 28 08:13:45 PM
Quote:

Quote:

No Nintendo kao Nintendo što je pohlepan je izbacio vrijednost paketa veći od $100 a cijenu bundle-a spustio samo za $50!

To sam baš i ja htio reći. Baš je ogavno koliko su pohlepni i gramzivi. Davno sam rekao da je Nintendo fan baza krava muzara za Nintendo.


Katastrofa, da mi oči nisu zamastili kad sam bio mali odjebao bih ih odavno. Zato iz svake njihove konzole izvučem što je više moguće. No činjenica je da imaju iznimno kvalitetne ekskluzivne i inovativni hardware, a znaju da ljudi padaju na to pa iskorištavaju što je više moguće od nas. Isto tako je žalosno da se takav div ide sramotiti za takvu sitnu paru kad da hoće bi mogli ne 1 nego 40 Wii U-a ponoviti i opet bi imali para za sljedećih 100 godina.
renda
2018 Svi 29 07:55:31 PM
Najpohlepniji od svih, ali jebiga, dobre i inivativne konzole i kvalitetne igre uvijek nadju kupce, mene su kupili Switchem, ali da su im igre masno skupe jesu i to tzv. “remasteri” starih igara koje konkurencija daje za pola cijene.
ikral
2018 Svi 30 06:28:56 AM
Nisam im iz inata htio kupiti Switch, dosta sam im dao 600 kn za Ocarina of Time i Majora's Mask 3D. WiiU vrti sve solidno a dok izađe nova Zelda ekskluzivno za Switch bit će rabljenih jeftino.
Ulogiraj se da bi komentirao.