Tennis World Tour stiže na PC i Switch uz novi video

Suprostavite se Federeru i postanite svjetski broj jedan!

Napisao  Utorak, 29 Svibanj 2018

Tennis World Tour je simulacija tenisa koju je razvio Breakpoint Studio, a 22. svibnja izdao Bigben Interactive za PlayStation 4 i Xbox One. Igra bi trebala 12. lipnja izaći za PC i Nintendo Switch, a povodom izlaska igre dobili smo novi video koji bi trebao potaknuti igrače na kupnju.

Glavni fokus igre je igranje karijere gdje moramo stvoriti svog igrača i tražiti svoje mjesto među teniskom elitom. Moramo trenirati, angažirati tim stručnjaka oko sebe, pažljivo odabrati koje turnire odigrati kako bi ušli u odabrani krug top 100.

Međutim, ne smijemo previše forsirati našeg igrača, jer nakupljeni umor može imati kontraefekt i dovesti do ozljeda.

Igra ima 31 najboljeg igrača i igračice teniskog svijeta, a između ostalih tu se nalaze Roger Federer, Caroline Wozniacki, Stan Wawrinka, Eugenie Bouchard i mnogi drugi.

Posebno zanimljivo zvuči online komponenta, gdje ćemo zaigrati mečeve protiv drugih igrača, solo ili u parovima, a igranjem imamo priliku podizati svoj level na trajnim online ljestvicama.

buz
2018 Svi 29 11:07:21 AM
Mislim da bi ova igra mogla flopati jako.
Cloud
2018 Svi 29 02:56:07 PM
Ovo izgleda preloše, grafika kao da je iz generacije PS2 i sl. Baš sam se veselio najavi i napokon nekoj teniskoj igri nakon dugo godina, a očito ćemo dobiti neki prosjek od igre. Šteta.
Tuhy
2018 Svi 29 04:25:57 PM
Ovo i jest flop i čista katastrofa zasad.

Najavili su da će popravit igru, ali trenutno se radi o nedovršenom smeću i napravili su budalu od svakog tko je platio full cijenu za ovo.

Dat ću im priliku da patchevima poprave što se može, al sramota je što su napravili.

Online još ne radi, karijera je smijeh, zvukovi koma, komentator opća žalost, timing radi na principu kak se igri sprdne, kretanje loše, igrač ne radi i ne kreće se onako kako ti pritišćeš, uputi drugu vrstu udarca od onog kojeg si stisnul...

Možda jednog dana, ali imaju puno toga za ispraviti
blowfish
2018 Svi 30 03:49:34 PM
Virtua Tennis 2 dobio remaster ili smo otkrili vremenski stroj?

Jebeš mi sve, ovo izgleda kao igra iz 2005.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1