• PC
  • PS4
  • XONE
  • Switch

FIFA 18

DATUM IZLASKA: 28.9.2017.

IZDAVAČ: Electronic Arts

DEVELOPER: EA Canada

ŽANR: Nogometna simulacija

World Cup 2018 je besplatno stigao u FIFA-u 18, pogledajte kako izgledaju hrvatski igrači

FIFA 18 nadogradnja je tu i donosi brdo novog sadržaja, a konačno, nakon pet godina i hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Napisao  Srijeda, 30 Svibanj 2018

FIFA 18 jučer je dobila besplatnu nadogradnju s World Cup 2018 sadržajem. Iako ga još nismo stigli isprobati, prema svemu viđenom na internetu, čini se kako je cijela nadogradnja isporučila najimerzivnije iskustvo velikog nogometnog natjecanja ikad dosad viđenog u igrama.

Dvanaest stadiona u Rusiji vjernije je nego ikad preneseno u igru, zajedno s navijačima koji čak izgledaju za nijansu detaljnije nego što je to bilo dosad u FIFA igrama. Sve kvalificirane momčadi su licencirane, s pravim igračima, grbovima, dresovima i navijačima na tribinama. Koji su vjerno preneseni u igru, s navijačkim dresovima, transparentima i slično. Transparent s hrvatskom zastavom i ispisanim "Ljubuški" u FIFA-i 18 je sve. Daleko od toga nije ni Islandski vikinški ples.

Odlična atmosfera i vjerno preneseno Prvenstvo; očajna lica domaćih igrača

Koliko god smo oduševljeni sa vjerno prenesenim stadionima i navijačima, toliko nismo zadovoljni s prenesenim licima hrvatskih igrača. Brozović, Rakitić, Kramarić, Perišić, Lovren i Jedvaj su dosta dobro modelirani, međutim, sramota je da najbolji vezni igrač svijeta Luka Modrić nije dobio barem toliko dobar tretman, a zaslužio je isti onakav kakav imaju Ronaldo, Messi, Iniesta, De Bruyne i ostale velike svjetske zvijezde. Ostali igrači u našoj momčadi doslovno ne liče na sebe.

Lica hrvatskih igrača

Ali to je nešto na što smo naviknuli u nogometnim igrama, jer premalo smo tržište da nam se poklanja dodatna pažnja. Ipak, atmosfera je odlično prenesena i još uvijek držimo kako je paket cjelokupno gledano genijalan. Uz to je još i besplatan za sve vlasnike FIFA-e 18, a sjetimo se da su se nekad izdavale zasebne igre s istom količinom sadržaja koji smo plaćali po cijeni pune igre.

Na ruku svima nama ljubiteljima nogometa ide i nikad manja cijena igre u domaćim trgovinama, koja iznosi samo 249 kuna, a u čijoj cijeni dobijete cijeli FIFA 18 sadržaj + World Cup 2018 sadržaj. Po nama se isplati.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget