• PC
  • PS4
  • XONE

Fortnite Battle Royale

DATUM IZLASKA: 26.9.2017.

IZDAVAČ: Epic

DEVELOPER: Epic

ŽANR: Battle Royale

U Fortnite Battle Royale stigla potpuno upravljiva shopping kolica; građenje je tri puta brže...

Svjedočite memeu u stvaranju, predviđamo mu strahoviti uspon već do kraja dana.

Napisao  Srijeda, 30 Svibanj 2018

Prvo vozilo u Fortniteu! I to baš shopping kolica! Kolica možemo pronaći posvuda na mapi, a dizajnriana su za dva igrača. Jedan gura, a drugi se, naravno, vozi. Ovaj koji se vozi može istovremeno i pucati, što smo sigurni da će postati novi internet meme i to već u trenutku dok ovo čitate.

Turbo Build mode sad je tri puta brži

Nova 4.3 nadogradnja ne donosi nikakav značajniji novi sadržaj, ali donosi promjene u Turbo Build mode. Turbo Build ste mogli, i još uvijek možete uključiti u postavkama igre, a donosi drugačiju konfiguraciju tipki koja favorizira gradnju ispred klasičnog gameplayja. Mnogi igrači su se nakon početnog isprobavanja odlučili isključiti postavku, prvenstveno zato što je postavljanje objekata prilično neprecizno i potrebno je dosta vremena kako bi se koncept savladao.

Iz Epica tvrde kako su taj problem riješili, postavljanje objekata je sad preciznije, ali i značajno brže. Naime, nakon postavljanja prvog objekta za koji ćete potrošiti 150 stotinki, na svaki idući koji se nadovezuje biti će vam potrebno samo 50 stotinki.

Novi mode i gljivastvo

Vraća se i omiljeni vremenski ograničeni mode autora ovog teksta, a to je Blitz! U ovom modeu oluja stiže brže, loota je više pa su i cjelovite runde značajno kraće, ali dinamičnije.

Od ostalih sitnih promjena treba izdvojiti jednu koja bi mogla prilično utjecati na tijek igre. Naime, u Fortnite Battle Royale dodane su gljive, mogu se pronaći u šumama i močvarnim predjelima, a svaka konzumirana gljiva donosi 5 bodova za štit. Za sve ostale sitnice preporučamo baciti oko na Epicove stranice i službeni notes nadogradnje.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget