Akcijska igra borbenih aviona Project Wingman ušla u Kickstarter program

Ovo će biti igra koja većinu inspiracije crpi iz Ace Combat serijala.

Napisao  Četvrtak, 31 Svibanj 2018

Project Wingman je projekt malog, ali ambicioznog studija RB-D2 pod vodstvom Abija Rahmanija. Ovo će biti idealan naslov za one igrače koji ne žele simulaciju, već pristupačnu brzu akciju borbenih aviona u koju je lako uskočiti i odmah se zabaviti.

Kako je najavljena i kampanja za jednog igrača, tako ćemo se boriti protiv drugih aviona, napadati mete i letjeti kroz borbene zone temeljene na alternativnoj povijesti. Najavljena je mogućnost primjerice preleta preko hladnog Beringovog mora, izvođenje napada na tenkove na toplom Orijentu, izvođenje manevara kroz Crvenu šumu kako bi napali mete na sjeverozapadu Sjeverne Amerike, te letenje kroz razne egzotične predjele Zemlje.

Glavni moto igre je čista brza akcija u zraku dok upravljate zadnjim krikom tehnologije što se tiče borbenih aviona. U tome će vam sigurno pomoći i odabir između 20 različith letjelica, s više od 40 jedinstvenih oružja, a preuzimanje većeg rizika znači i veću nagradu za vas kao pilota.

Ako želite podržati ovaj projekt, onda posjetite Kickstarter stranicu igre gdje možete i preuzeti demo verziju koja sadrži 3 modificirane misije iz kampanje, 3 borbena aviona i više od 10 različitih oružja.

renda
2018 Svi 31 11:15:28 AM
Da ju barem crpi iz Secret Weapons Over Normandy, kako je to bila dobra igra.
FensiSuperstar
2018 Lip 01 01:03:43 AM
eh, sa time da je kickstarter igra može dobro proći iako nisam impresioniran previše. Al i to što kaže renda, treba za našeg Jelaša jedan dobar WW2 flying simulator.
Ulogiraj se da bi komentirao.