Nova PlayStation reklama ima poruku: "Igraj bez straha!"

Genijalnom rosteru reklama Sony je pridružio još jednu od koje prolaze trnci.

Napisao  Ponedjeljak, 04 Lipanj 2018

Puno tinte na ovom portalu se već potrošilo na Sonyjeve reklame za PlayStation. Sonyjev marketinški odjel radi fantastičan posao već godinama, negdje od sredine prošle generacije i uskrsnuća PlayStationa 3.

Produkcija PlayStation reklama se s "četvorkom" podignula na još jednu razinu više, pa pamtimo recentnu produkciju u vidu Long Live Play, For The Players Since 1995, Perfect Day i Greatness Awaits reklama. Sjećamo se i genijalnog marketinškog poteza kad je Sony cijelu jednu NBA dvoranu pretvorio u podlogu za God of War reklama. Listi genijalnih reklama pridružila se još jedna, s novim sloganom koji će Sony očito "gurati" neko vrijeme – "Play Fearlessly!"

"U našem svijetu mi se ne bojimo čudovišta" kaže Sony, čime će prodati još pokoji milijun komada konzola više, a u nastavku se prisjetimo ostalih genijalnih reklama.

Icek™
2018 Lip 04 01:57:58 PM
[member=1]Fenix[/member] Opet si prestigao samog sebe i objavio vijest bez teksta  :P
Veigue
2018 Lip 04 02:04:15 PM
>igraj bez straha

Jedva čekam da vidim tu vijest, nakon što ju Fenix sredi. Bit će zanimljivo vidjeti što se to desilo zadnjih mjeseci; ipak je Sony taj koji je bio protiv cross-platform multiplayera da ''zaštiti djecu'', a sada im govori da se igraju bez straha.

https://www.eurogamer.net/articles/2017-06-13-sony-defends-decision-to-block-cross-play-with-xbox-one-and-nintendo-switch
Icek™
2018 Lip 04 02:05:58 PM
Ma Sony laprda gluposti. Umjesto da seruckaju bez veze, neka dozvole cross-play da svi sa svima možemo igrati i ajde bok. Svaka igra u matchmakingu neka ponudi igraču opciju matchmaking with same platform i matcmaking with all platforms i svi sretni.
Ulogiraj se da bi komentirao.