• PC
  • PS4
  • XONE
  • Switch

FIFA 19

DATUM IZLASKA: 28.9.2018.

IZDAVAČ: Electronic Arts

DEVELOPER: EA Canada

ŽANR: Nogometna simulacija

FIFA 19 predstavila se trailerom i sa sobom napokon donosi Ligu prvaka i Europsku ligu!

„THE CHAAAAAMPIOOOONS!“

Napisao  Subota, 09 Lipanj 2018

Nitko nije iznenađen, nova FIFA dolazi ovu jesen. Vatra je vruća. Što je još novo? Ako ćemo biti precizniji, dolazi 28. rujna na već poznate platforme: PS4, Xbox One i PC, no još se ništa ne zna o prošlogeneracijskim konzolama.

EA je na svojoj posebnoj E3 konferenciji, naziva EA Play, otkrio više detalja oko nove FIFA-e. Među ostalim, najavili su da će poraditi na dosadašnjim mehanikama u igri kao što je first-touch. Naravno, ako pod poraditi misle da će unaprijediti kao u prethodnih nekoliko izdanja, možemo očekivati apsolutno identičnu igru kao i do sada.

Ipak, EA je iznenadio nečime što i nije toliko iznenađujuće. Nakon što smo pisali kako je Konami izgubio prava na europska klupska natjecanja, bilo je očekivano da će EA uskočiti i odvesti FIFA-u na novu razinu. To se i dogodilo. Ljudi moji, dobivamo Ligu prvaka u FIFA-i! Dašak atmosfere koja nas čeka možemo vidjeti i u službenom traileru.

Daj vidite tu travu...

Kao što je već tradicija, gameplay nismo vidjeli, ali s obzirom na to da je Cristiano Ronaldo dao svoj glas za trailer, za očekivati je da nas čeka i nastavak priče Alexa Huntera u Journey modu. Na to ćemo još čekati dodatne informacije, a na sam gameplay ćemo se vjerojatno trebati strpiti skroz do Gamescoma.

Chono7
2018 Lip 09 10:16:08 PM
RIP PES
19Marksman89
2018 Lip 09 11:33:46 PM
PES je mrtav vec 9 godina
FensiSuperstar
2018 Lip 10 06:30:26 AM
Quote:

PES je mrtav vec 9 godina

giphy.gif
Ulogiraj se da bi komentirao.