Division 2 nam donosi Raidove za osam igrača; najavljeni besplatni DLC-i za prvu godinu

Developeri nam pripremaju još veći nastavak i mnoštvo besplatnog sadržaja.

Napisao  Ponedjeljak, 11 Lipanj 2018

Ubisoft je jučer na Microsoftovoj E3 presici otkrio Tom Clancy's The Division 2, a sada su na svojoj E3 prezenteciji pokazali još dva trailera i objavili hrpu novih detalja. Originalni Division je kroz godine dobio hrpu promjena i postao sjajna igra za ljubitelje žanra, a izgleda da Division 2 odnosi sve na višu razinu.

Kako smo već pisali, akcija će se ovoga puta odvijati u Washingtonu, a developeri nam pored glavne kampanje i endgame aktivnosti pripremaju tri epizode u prvoj godini DLC-a. Da stvari budu još bolje ove ekspanzije će biti u potpunisti besplatne i donose nam još story sadrđaja i nove načine igranja.

Developeri na svom blogu pišu kako je igra rađena s fokusom na endgame koji je bio problematičan u početku prvog Divisiona pa možemo očekivati brojne i razrađenije aktivnosti i izazove. Levelcap će biti na 30. levelu, no to nije kraj igranja. Igrači će birati tri specijalizacije: sharpshooter, survivalist i demolitionist. Svaka specijalizacija će ponuditi poseban progression sustav s skillovima, toolsima i talentima. Novost je da će i svaka specijalizacija imati posebno signature oružje.

Naravno, poznati Dark Zone se vraća i donosi nam novu verziju PvP napucavanja. Velika novost za serijalu su Raidovi koji bi mogli biti prava stvar za ovu igru. Raidovi će biti aktivnost za osam igračai tražit će od igrača pravu suradnju za završavanje. Developeri će uz besplatni DLC program ponuditi i kupovanje Premium pass za eskluzivne dodatke koji još nisu najavljeni.

Division 2 izlazi 15. ožujka iduće godine za PlayStation 4, PC i Xbox One. Prijave za betu možete napraviti ovdje. Ispod možete pogledati nove trailere s Ubisoftove konferencije.

Tzereen
2018 Lip 12 12:18:33 AM
Ovo bi mogao i zaigrati.
Vidim da će se Odjel, Sudbina i Himna boriti za moje igraće vrijeme.
Icek™
2018 Lip 12 01:07:18 AM
Bome će se igrati. Osmero igrača se lako skupi i onda dernek brale  xD
ZoNTrA
2018 Lip 12 02:59:56 AM
Je, lako se skupi, ali onda krecu svade tko ce s kim igrat... barem je tako kod nas trenutno u jedinici. Ali i grupe su manje.
FensiSuperstar
2018 Lip 12 03:07:16 AM
[member=150]ZoNTrA[/member] to je zato što su balkanci u pitanju. u koju god uniju som došli propalo bi sve. :D
ZoNTrA
2018 Lip 12 03:08:20 AM
Najvjerojatnije da je tako  xD
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1